2013-01-29 12:26:00
Drömskt, franskt och underligt

Snubblade över en intressant och troligen väldigt fin film idag. Den har premiär i vår och är en sån där fransk och underlig film. Kommer från samma person som gjorde "Enternal sunshine of the spotless mind" som är extremt bra! Så med mer drömliknande scener och även fin franska på det så har ni filmen "Mood Indigo". Sen så är det ju inte fy skam att Audrey Tautou spelar ena huvudrollen. (Hon som bland annat varit med i En långvarig förlovning, Amelie från Montmartre och Coco avant Chanel.)
 

2013-01-12 11:15:00
Nytt år, nytt företag, ny hemsida...

Hej!
Efter ett antals veckors skrivkramp, plugg, jul, nyår och diverse annat är det nu nytt år och redan mitten av januari. Har på senaste tiden sysslat med vår film i skolan och satt igång företaget. För nu finns det! Mitt alldeles egna företag! Fick klartecken från skatteverket i mitten av december och sen dess har man kunnat presentera sig som företagare. Vilket känns otroligt vuxet! Så i veckan tog jag tag i att fixa en ordentlig portfolio sida också. Finns sen tidigare på Facebook, men inte haft någon bra "hemsida" att hänvisa till. Men nu, som sagt, finns den.
 
Så kika in på: isabelleostlundphoto.portfoliobox.me (...och dela på länken som finns till vänster längst ned på varje sida)!