Thoughts meander like a Restless wind inside a letter box They tumble blindly as they make their way across the universe.

Har lyssnat på musik hela dagen, sett på favorit filmen Across the Universe och försökt förtränga verkligheten om att jag är förkyld och troligtvis håller på att tappa rösten. Så har jag hittat några bilder också som inte kommit upp här än, förren nu då! Är en bild på katten min (som blivit extremt kelsjuk på gamla dar), Klaras hund Tekla (från en promenad vi var ute på för några veckor sen) och fina Linus (som inte är något stort fan av min kamera precis).
 
Snyter mig och försöker hålla tyst. Men svårt när det finns så mycket bra musik, och en hel hög med låtar man bara vill, måste, sjunga med i! Blir dock ett hest försök, som liknar en högtalare som någon sitter och leker med volym knappen på. Dock kommer ljudet inte högre än under normalt tonläge så jag får nog helt enkelt ge upp. Rösten är som den är nu och jag håller tummarna på att jag inte behöver använda den här rösten allt för mycket ikväll, ska nämligen jobba!
>Till bloggens startsida!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback