2012-05-24 23:59:40
Modebilder från Stadsparken

Fotade mina modebilder idag (som är till en fotouppgift) med Andrea i Stadsparken. Blev riktigt nöjd och får väll ta och tacka farbrorn som kom förbi och viftade glatt med händerna samtidigt som han försökte säga oss något. Förstod dock inget men det gjorde inte så mycket för han var lika glad i alla fall när han sen satte sig på cykeln och cyklade vidare, haha.

Nu ska jag ladda batterierna, gå till sängs och imorgon ska jag njuta av fredag! Även om helgen kommer bestå av att plugga men det gör mig inget faktiskt.

2012-05-21 20:57:22
and we build up castles in the sky and in the sand design our own world ain't nobody understandSkulle inte göra någonting var tanken från början men så blev det att jag hamnade på weheartit och hittade lite fina bilder jag ville dela med mig av. Så blev ett inlägg med fina inspirationsbilder här.
(För att komma till källan klicka på dem)

Känner mig lite som om jag befinner mig någon annanstanns idag samtidigt som det känns som om jag har fastnat i den här dagen. Kan inte riktigt bestämma mig om det är en bra känsla eller en dålig. Men lider samtidigt av huvudvärk och längtar efter att kunna lägga ifrån mig skolböckerna. Så på såvis ska det bli skönt när den här dagen är slut. Bara 17 dagar kvar...

2012-05-20 16:00:52
You left me there Waiting at the bottom of the stairs with my eyes closed Holding my right hand in my left there is no time for hesitation now you come or go

Lyssnar på Fleet Foxes och njuter av det härliga vädret som äntligen har kommit. Var ute igår och fotade lite, känner mig dock lite ring-rostig på naturbilder och blev inte nöjd med så många. Har fotat så många bilder på personer nu ett tag så känner att jag behöver lite omväxling och en bild på något fint kan för det mesta toppa vilken modebild som helst! I alla fall om jag får säga det själv.

Räknar ner tills Studenten, provar min fina klänning, de höga klackarna och den vita mössan
för nu är det inte alls långt kvar...

2012-05-12 17:50:36
You'd better run, better run, faster than my bullet

Som slutuppgift i fotografisk bild C ska vi fota två bilder i temat "rörelse". Så jag planerade en fotografering i ungefär två veckor och idag begav jag mig till Susanna för att utföra del 1 av 2. Dock har det blivit en hel del ändringar från den så kallade "ur-planen". Men plan B funkade helt okej den också, så får spara den första planen till någon annan gång. Har som sagt en bild till kvar i temat att fota men så här blev i alla fall bild 1.

Det bästa (men kanske också sämsta) med ämnet vi fick var att man verkligen kunde ta ut svängarna. Det fanns inte några strikta riktlinjer riktigt vilket gör att man inte blir så bunden. Men samtidigt blir det så brett att det kan vara svårt att välja vad man ska göra. Blev i alla fall nöjd med den här bilden och uppföljaren till den hoppas jag kunna ta nu i veckan! Sen finns det lite andra fotouppgifter att göra klart men de är lite simplare om man får säga så.

2012-05-05 19:53:59
And you will go to Mykonos With a vision of a gentle coast And a sun to maybe dissipate Shadows of the mess you made

Igår var jag och fotade Felicia som vann vår tävling vi hade under mässan med företaget i mars. Fick hjälp av Evelina att sminka och styla hår!
Resultatet av flera timmars arbete blev super bra. Alltid svårt att veta hur det ska bli när man fotar någon för första gången men det gick fint! Så nu släpper jag allt med plugg för en stund och visar upp lite bilderna från igår istället. Så hoppas ni förlåter mig för de två veckors uppehåll i bloggandet jag har haft men blir så när det snart är student och skolavslutning.

Vi testade lite olika ljussättningar och bakgrunder. Så blev en hel drös med varierande bilder tycker jag. Åh guld det skulle vara om man nu efter skolan fick syssla med det här dagligen.. men får nog drömma lite till först. Klicka på bilderna här nedan för att förstora upp dem.