2012-03-27 14:03:42
72 dagar kvar

Idag är det 72 dagar kvar tills jag tar studenten och tänkte då visa en liten "sneak peak" på min studentklänning.

Första gången jag klickade hem den från USA för ett par veckor sedan fick jag skicka tillbaka den för att storleken var för stor. Men nu efter att betalat tullen som den fastnade i andra gången hänger den på en galje på väggen i mitt rum i väntan på den stora dagen!


2012-03-22 19:46:49
Me, myself and I

Ibland när man verkligen kommit på en riktigt super duper idé men saknar någon som kan ställa upp får man ta hjälp av sig själv. Den här veckan skulle vi lämna in två bilder i temat "Det finns bara två av mig" och här är en av de bilderna jag tagit till temat.


2012-03-17 19:50:26
And you can tell everybody this is your song It may be quite simple but now that it's done I hope you don't mind

Idag visade dem Moulin Rouge på tv4 film. Missade tyvärr början av filmen och första delen av elefant scenen när Ewan McGregor sjunger Elton Johns låt Your Song så himla fint! Roliga var att jag igår på väg hem från skolan gick och nynnade just på de låtarna som är med i Moulin Rouge. Utan att veta att de skulle sända filmen idag!

Får verkligen rysningar varje gång jag hör Ewan McGregor sjunga plus att han har ju sådär ganska oemotståndliga ögon också! (Glömde jag nämna att han kommer från Skottland också? Cuz' yes he does!!)

Förutom att de har så bra låtar och miljöer i filmen älskar jag Nicole Kidmans röda hår och de röd målade läpparna! Önskar ibland att jag hade den färgen naturligt. Är ju naturligt rödhårig men min färg går mer åt det blonda lite guldiga röda.

"So excuse me forgetting but these things I do You see I've forgotten if they're green or they're blue
Anyway the thing is what I really mean Yours are the sweetest eyes I've ever seen"

Kika in här för att se Your song i en annan fin version av en Irlänsk tjej!

2012-03-16 18:42:33
You gotta stop, stop can't you hear me callin'

Efter att haft en helveckas förberedande inför UF-mässan på måndag och internet strul hela förmiddagen hemma så är allt åter tillbaka som det var förut. Så avslutar denna vecka med lite mer backstage material, fast i stillbildsformat.


Fina Papegojblommor och en känsla av sommarkväll kontrades med vintern som hade fått återfall samma dag.Har en hel del till bilder att visa men får bli en annan gång. Förresten så finns tidningen ute nu så ni som bor i Örebro kan hålla utkik!


2012-03-12 11:13:50
En film från i torsdags...

Här kommer en liten backstage film från modeplåtningen på praktiken i torsdags, när vi befann oss i Bovieran här i Örebro. Som är en inglasad Vinterträdgård med bostadsrätter för äldre, 55+.
Satt hela kvällen fram till ett igår och försökte få till en någorlunda bra film i Adobe After Effects som jag aldrig tidigare jobbat i. Nu i efter hand känner jag dock att det inte var så smart av mig att glömma stativet jag hade tänkt ta med då vissa klipp är lite väl skakiga. Men får komma ihåg det till nästa gång helt enkelt! Musiken som spelas i bakgrunden är från
The Black Keys nya album El Camino och låten heter Stop Stop.
Fotograf: Richard Ström - Modeller: Elina Norlén & Pontus Brunzell - Smink: Madelene Hrvacanin2012-03-05 22:51:54
Förra veckan...

Tänkte sammanfatta lite kort vad jag gjorde förra veckan då det inte knappt blivit något bloggande alls på ett tag.

Är inne på min sista praktikvecka nu hos Richard, fotografen jag var hos i höstas också.
Förra veckan, som var min första praktik vecka, var vi ute och fotade en som flög något som heter Paramotor till en tidningsartikel.

På torsdagen sen hade jag eget jobb bokat på kvällen. Så begav mig till laget.se som hade invigningsfest i deras nya lokaler. Var mingel fotograf och fotade så mycket att en varningssignal för över upphettning av blixten dök upp minst en gång.

Sen blev det plötsligt lördag å Rebecca och jag begav oss mot ett annat jobb på Gustavsvik golfklubbs restaurang.
Fotade mingel, mat, porträtt och bordsdukning bland annat.

Så det var lite vad jag gjorde förra veckan i stora drag. Den här veckan vankas modeplåtning på praktiken och skolplugg på hemma plan!