Well I give you all my rain I give you all my sweet horizons

Fick en Polaroid kamera idag. Fast en digital. Eller den funkar liksom åt båda hållen. Man kan antingen skriva ut bilderna man tar direkt på fotopapper, det typiska Polaroid sättet, eller välja att vänta. Fast om man vill lägga in dem i datorn så går det också! Den är ganska fantastisk måste jag nog säga. Så det här inlägget blir med bilder från idag. Fast jag har varit inne i Photoshop med dem lite också, för kan inte riktigt hindra mig själv nu när det äntligen fungerar.

Blommorna jag fick av mina grannar på studenten är på väg att vissna nu men de ser ändå bättre ut än de andra buketterna. Sen här nedanför är det min morbror Jan och mamma som fyllde år idag också! Vet inte vem som tog den bilden men det var den enda jag har på Jan från Polaroid kameran konstigt nog.

Vi åt gillat och här har vi mormor och Fredrik! Drack vin och cider gjorde vi också, så 'himlans' skönt med sommar även om det varit regnigt och kyligt ett tag nu. Fast eftermiddagen idag var i alla fall fin!

Sen åt vi tårta, sjöng för mamma och hade paket öppning eftersom Fredrik kom idag från USA. Mina studentpresenter jag fick tidigare idag, som kameran, ska jag ta kort på längre fram. Ska också fota presenterna jag fick på själva studenten!

>Till bloggens startsida!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback