2012-07-22 22:10:44
Row, row, row your boat

Var ute och fiskade igår vid momor och morfars sommarstuga tillsammans med min lillebror. Fast blev mest att ro och filma lite korta klipp medan vi försökte hitta låten som spelas i Zelda (Ocarina of time), på youtube, när Link är iväg och fiskar.  (För den vet ni väll vilken den är, den där låten som går om och om igen. Fast egentligen är den ganska hormonisk, det har jag i alla fall fått för mig.)Men tog bussen hem genom de Värmlänska skogarna idag. För imorgon flyttar jag hem till landet efter en månad i stan...

2012-07-20 14:56:22
Did you get my last call. Regarding the new glass ball, oh so sound. Shiny, shiny balls of gold how I wish that I never grow old oh so...

Här är några av de bilderna jag tog på Kristin i måndags. Blev en härlig blandning med både lite mer klassiska och några lite mer jag. Ska även få lite betalt för bilderna vilket är kul! Känns dock lite lustigt fast även stort att få betalt för något man bara tycker är så otroligt roligt att syssla med.

2012-07-17 16:03:17
Måndag, tisdag

Igår kom Kristin hit och vi gick till Stadsparken för att fota hennes studentbilder. Sen sov hon här och vi åt våfflor till frukost idag! Nu är hon på jobbet och jag njuter av sol för imorgon ska jag jobba. Bilderna från fotograferingen igår kommer upp senare, blev riktigt bra. Så bjuder på ett smakprov av de två platserna vi besökte.

2012-07-16 12:53:31
Back in the day, we were eye to eye The thought of you has me runnin' wild They say love lost will never grow but hey, hey, hey I still love you so

Alltid tänkt lite på hur fräckt det skulle vara att få följa med ett band på turné som fotograf. Delvis för hela känslan, den där road trip känslan, bege sig från stad till stad och bara leva för stunden. Men också för vilket häftigt dokumentär material man skulle kunna samla på sig! Så om jag skulle få välja ett band, vilket som helst, så skulle det bli dessa grabbar! Är helt tagen av deras musik, som jag säkert nämnt här ett antal gånger, och de verkar vara hur sköna som helst. Så det är något som ligger högt på listan av foto-äventyr, nog högst just nu, om jag ska vara helt ärlig.Men än får jag nöja mig med att bara dansa till deras musik och leta efter sätt att få ihop till minst en endagsbiljett till Way Out West när de kommer till Göteborg i Augusti.sourcesourcesourcesourcesourcesourcesourcesourcesource

2012-07-14 14:45:01
Sugar man, you're the answer that makes all my questions disappear

Lyssnade på Paolo Nutini på Spotify igår och bakade kakor. Blev både såna där choklad kakor som man kan köpa på Subway och varma choklad cupcakes.
Idag blir det att gå och handla för ikväll kommer Ungern gänget hit, vi som hade praktiken i Ungern i två veckor andra året på gymnasiet alltså. Lite därför jag bakade igår också. Blir en helkväll med Gösser, Milka och dåliga Ungern skämt som bara vi fattar! För praktiken i Ungern var helt klart ur en annan klass nästan lite "what happens in Vegas stays in Vegas"-stil tror jag. Även om jag glatt försökt berätta det mesta vi gjorde på ett någorlunda tydligt sätt.

2012-07-13 16:07:18
En kort update

Åkte hem till mamma och pappa på landet i tisdags för att tvätta. Vi tittade på den amerikanska filmen The Conspirator med James McAvoy och en knäpp men fin fransk film jag inte kommer ihåg namnet på.
Köpte mig även en biljett till årets Emmaboda festival som äger rum i slutet av juli. Ska bila ner dit med tjejerna vilket kommer bli lika bra som förra årets Way Out West vi gav oss iväg på, så kan inte annat en tjuv-längta lite. För samtidigt vill jag ju inte att juli ska ta slut. För det känns som om jag inte hunnit uppleva den där sommarkänslan riktigt än. Har nämligen inte badat en enda gång! Varken i poolen hemma eller i en sjö. Är inte något vidare bra på det här med att sola heller fast nu längtar jag på något vis till en strand bara för att det hör nog sommaren till.
James McAvoy i The Conspirator

2012-07-08 18:54:34
I'm just a kid and you're a walkin' candy store [St. Petersburg]

Efter två dagars färd med ett stop i Tallinn, nådde vi på Midsommarafton Ryssland och staden St. Petersburg.
Efter att åkt taxi från båten till Isakstorget begav vi oss upp i Isakskatedralen för att ta del av den fina utsikten!
Fick gå uppför ett antal trappsteg innan vi tillslut nådde toppen av tornet och kunde fortsätta vidare upp mot utsiktsplatsen.
Vet inte hur många bilder av överblickar över städer som jag samlat på mig. Men de går liksom inte heller att skippa tycker jag när man är ute och reser. Skulle vilja sätta ihop något sorts kollage med bilder tagna just från utsiktsplatser över städer. Så det får nog bli en sån där sak att lägga till i "att göra"-listan!
När vi hade tittat klart och fotat klart där uppe gick vi ner till parken framför katedralen och funderade ut vart vi skulle gå sen. Passade på att fota lite bilder på Linn och Alex medan vi var där, innan vi begav oss iväg för att utforska mer av staden.

2012-07-04 18:58:42
So now he's buried by the daisies So I could stay the tallest man in your eyes, babe

Var i Stadsparken idag och vandrade runt med kameran. Var ute efter nya platser att fota till mitt portfolio och växter att fota till Alex och Linns kök. Annars vandrade jag bara runt och njöt av sommar innan jag begav mig hem igen för att äta pannkakor på balkongen.

2012-07-02 23:20:35
And the stars shining through our window and it's been awhile since I stared at the stars...

Avslutar denna måndagskväll med att lyssna på Noah & The Whale och visa några bilder här från deras spelning på Way Out West förra sommaren. Känns tråkigt att inte kunna gå i år när det kommer så många jag verkligen skulle vilja se som The Black Keys (speciellt dem), Florence + The Machine och First Aid Kit, bland några.
Så sitter och tittar på förra årets festivalbilder istället och drömmer mig bort dit pengar inte har något värde för att the best things in life are free...