well i guess sometimes i wish you were a little more predictable that i could read you just like a book for now i can only guess what’s coming next by examining your timid smile

Här kommer några svartvita bilder på fina ting som andra fångat. Klicka på bilden för att komma till källan.

Mörkt läppstift i svartvita bilder är verkligen något speciellt.

Mönstrade toppar. Känns ibland som vi har allt för ofta enfärgade plagg. Älskar de där lite unika kläderna som står ut. Önskar själv att jag skulle äga en snyggt mönstrad ylletröja eller cardigan.

Bilder som dessa med hår som blåser är något extra förtrollande.

Högklackat, något jag både älskar och hatar. Älskar för att det är så snyggt, hatar därför jag inte lärt mig gå i det än! Men tvåtusentolv ska bli året jag lär mig har jag tänkt. Får alltid höra att det är så snyggt med långa som har högklackat och vill verkligen men handlar väll om att våga. Så det är vad jag ska göra, våga!

Gamla böcker, med fina ryggrader och massor av historia. Skulle vilja ha en hel vägg med böcker i mitt framtida hus, som ett engelskt bibliotek. Mest fylld med romantiska berättelser från en försvunnen tid men även äventyrsböcker och övernaturliga science fiction och några deckare som Sherlock Holmes ska också få finnas i mitt bibliotek.

>Till bloggens startsida!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback