2012-02-28 21:20:26
I must admit I can't explain any of these thoughts racing through my brain

Hade ju lovat visa lite av sminkbilderna från i söndags idag. Men efter en tid som känns som en evighet framför photoshop utan något riktigt bra resultat skjuter jag upp det till lite längre fram. Fick till en som jag är hyfsat nöjd med. Känns lite så för tillfället. Inte hel nöjd, men ville visa något!


2012-02-27 17:55:06
Your head caught in a waking dream

Här kommer några av de bilder som vi tog ute vid Oset, vid Hjälmaren igår. Var en riktigt fin söndag full av vårkänslor! Dock kom snön åter idag, fast den försvinner nog snabbt igen.

Bilderna vi tog hemma hos mig kommer imorgon för nu måste jag plugga matte och äta något för har bara hunnit få i mig en cheeseburgare idag!

2012-02-27 11:25:30
Here we go again!

Här kommer ett litet smakprov från fotograferingen med Kristin igår. Vi åkte ut till Oset och tog några bilder sen åkte vi hem till mig och tog lite roliga bilder med smink!

Ska göra iordning några fler senare idag men nu ska jag göra mig klar för jobbmöte med laget.se.
Ha en fortsatt trevlig måndag!

2012-02-23 16:32:43
Fjärilar i magen

Sitter och försöker komma på ett bra sätt att beskriva de vårkänslor som för tillfället infinner sig här. Men vet inte riktigt hur jag ska beskriva det hela. Men det känns lite som när man får fjärilar i magen, lite som när man är kär. Nykär i våren!

Åkte upp till stan på förmiddagen och klippte mig, bort med det tjocka vinterhåret! Satt där och pratade om framtidsplanerna om England och om sommaren. Fick mejl från sidan jag har skickat efter min studentklänning från också om att den är på väg! Tack för att våren finns!

T-shirt + tröja: Monki - Byxor: Cheap Monday - Skor: TopShop


2012-02-19 13:41:50
Hey, I put some new shoes on!

Blev blogg uppehåll i en vecka vilket inte var meningen riktigt. Men nu har jag lov, sen två veckors praktik och efter det en helvecka planering och förberedelse med företaget inför mässan den 19 mars på Conventum Arena här i Örebro!

Förra helgen när jag var till Stockholm med mamma fick jag med mig ett par fina skor hem. Är ju tänkt att jag ska ge mig an högklackat till studenten. Men eftersom jag aldrig går i det måste jag först öva såklart! Så då blev det att jag köpte mig ett par fina vårskor till våren.

Skorna finns att köpa på TopShop och kostar 899 kronor. Jättesköna och bekvämliga! Så nu längtar jag till våren för att få inviga mina skor men också för att få bort snön och få andas lite härlig vårluft!

2012-02-12 20:21:37
On the hottest day of the summer of 1935

Har nu läst ut en av de bästa böckerna jag läst! Känns nästan lite tomt nu när den är slut. Men bara för att jag tycker om den här boken så otroligt mycket och för att de har gjort en jättebra film tolkning av den ska jag nu se filmen. Vilket kommer bli för ca 5e gången eller något sånt!


Så kryper ner under täcket och njuter av de sista timmarna på den här söndagen med filmen Atonement, baserad på boken av Ian McEwan med samma namn.

2012-02-05 19:03:21
En söndag i februari

Var ute vid elva och följde Elin till bussen då hon sov över här. Fick några bilder då av hur vintrigt och fint det blivit nu.

Har också bokat Stockholmsresa idag med mamma till nästa lördag! Ska dit och leta balklänning samt studentklänning har jag tänkt mig. Men nu ska jag ta mig lite te och se om jag kan förstå mig något av matten.


2012-02-01 22:25:03
well i guess sometimes i wish you were a little more predictable that i could read you just like a book for now i can only guess what’s coming next by examining your timid smile

Här kommer några svartvita bilder på fina ting som andra fångat. Klicka på bilden för att komma till källan.

Mörkt läppstift i svartvita bilder är verkligen något speciellt.

Mönstrade toppar. Känns ibland som vi har allt för ofta enfärgade plagg. Älskar de där lite unika kläderna som står ut. Önskar själv att jag skulle äga en snyggt mönstrad ylletröja eller cardigan.

Bilder som dessa med hår som blåser är något extra förtrollande.

Högklackat, något jag både älskar och hatar. Älskar för att det är så snyggt, hatar därför jag inte lärt mig gå i det än! Men tvåtusentolv ska bli året jag lär mig har jag tänkt. Får alltid höra att det är så snyggt med långa som har högklackat och vill verkligen men handlar väll om att våga. Så det är vad jag ska göra, våga!

Gamla böcker, med fina ryggrader och massor av historia. Skulle vilja ha en hel vägg med böcker i mitt framtida hus, som ett engelskt bibliotek. Mest fylld med romantiska berättelser från en försvunnen tid men även äventyrsböcker och övernaturliga science fiction och några deckare som Sherlock Holmes ska också få finnas i mitt bibliotek.