2012-08-28 22:21:00
Swinging in the backyard Pull up in your fast car Whistling my name Open up a beer And you say get over here And play a video game

Har gjort en lista på spotify som jag döpt till Forester! Den spelas nu dagligen så fort det ska vara musik så är det den som går igång. En liten perfekt blandning för sensommaren som kommit. Innehåller fin musik som Lana Del Rey, Foster the People, Feist och The Naked and Famous bland annat. Finns att lyssna på här: (Forester) för den som är intresserad!

Så med Forester på i bakgrunden de senaste dagarna har jag också hunnit med att fota lite. Gav mig iväg till en av Örebros stads kyrkor och fotade med Felicia idag(hon som jag fotade när hon vann vår tävling i UF-företaget). Vi hängde i buskar och min original idé glömdes bort när jag hamnade i Photoshop sen när jag kom hem. Men...
...har en idé om en bild som jag ska göra i ordning här i veckan (som vi tog idag). Den tar lite längre tid så får återkomma med den längre fram. Kanske så att jag håller mig till vad jag tänkte från början. Men lite hemlig är också den än ikväll.

2012-08-21 22:12:00
En tisdagsfilm.

Såg på den franska filmen LOL (Laughing out loud) idag. En fin fransk tonårsfilm. Blir så glad varje gång jag hittar dessa filmer. Den handlar i alla fall om 15-åriga Lola som efter att det tagit slut med hennes pojkvän börjar hänga med hans bästa vän istället. Medan hennes mamma försöker gå vidare efter sin skilsmässa.
Filmen påminner till viss del om den engelska filmen Angus Thongs and Perfect Snogging. Samma genre, killen i fråga är musiker, filmen kom ut 08. Fast i England har man bara precis lärt sig att kyssas.
Fylld med fina män och söta pojkar är den också! Så en ganska så perfekt tisdagsfilm!

2012-08-19 14:30:00
You’re on a different road, i’m in the milky way You want me down on earth, but i am up in space

Har varit pank efter Emmaboda och hela augusti än så länge. Men har ändå lyckats roa mig på ett hyfsat opankt vis. Som igår till exempel. Då Kristin och jag begav oss mot Universitetet och mötte upp två smålänningar som vi hade träffat på Emmabodafestivalen i slutet av juli.Fick låna kläder av Kristin eftersom vi hade varit ute kvällen innan också och jag sov hemma hos henne. Lite sådär trevligt och spontant!
Tog oss sen in till stan och efter att man sprungit efter bussar och vandrat uppför långa, långsamt stigande uppförsbackar kom vi tillslut fram. Missade ett antal bussar mot stan, tappade bort dom och kom in gratis på krogen. En ganska lyckad och spontan lördag och det jag betalade för var två buss biljetter...

2012-08-17 17:16:00
Everythin' you've got Is just what I've always wanted Right down to a T Nothin' about you that don't please me

Fick det här fina armbandet när jag tog studenten i början av juni av min morbror. Är ett American Vintage armband köpt i San Francisco och verkligen hur fint som helst! Fattas någon vit kula här och där, med det gör mig inget. Fint är det i alla fall!
Är nog därför jag inte har vågat använda det någon gång än, rädd att det ska gå sönder när man är ute på äventyr. Så det ligger liksom och väntar på det ultimata tillfället så länge...

2012-08-16 18:48:29
67 stycken små människor har jag nu klippt ut

Gjorde ett fotojobb åt en kompis för lite mer en en vecka sedan och har sen dess suttit framför photoshop och klippt ut varje liten människa för att sedan lägga dem var för sig på en vit bakgrund. Men idag blev jag klar! De 67 stycken bilderna kommer sen komma upp på en hemsida nu till hösten så länkar sen sjävklart när den sidan är klar.
 

2012-08-06 14:03:40
And though really all these moments are just in my head I'll be thinking about them as I'm lying in bed

Juli månad genom Instagram...
 
I slutet av juni flyttade jag till min brors och hans flickväns lägenhet i stan en månad, medan de befann sig i USA. Åkte hem en stund till landet i början av juli några dagar och hämtade lite saker jag hade glömt.
Drack robot te i lägenheten och vandrade runt i Stadsparken i jakt på växter att fota till Alex och Linns kök.Var på roliga efterfester som varade fram till tidiga morgnar och läste inspirerande frukostbloggar.Var ute vid Oset och vandrade en dag när det var riktigt härligt sommarväder. Den andra bilden är ifrån en kväll med Klara och Kristin, när Kristin bodde hos mig i två dagar och Klara bodde hemma hos sin syster en vecka.Fick jobb som Vimmelfotograf och började jobba natt några dagar i veckan.Följde med familjen till Värmland och rodde båt. Åkte sen hem till Örebro och åt sista middagen i lägenheten, vilket blev pasta cabonara för tredje gången.Flyttade hem och packade upp samtidigt som jag packade om inför Emmaboda. Sen kom jag hem från en knäpp Emmabodafestival och flyttade då på riktigt hem till landet!
Så det var lite av min juli, heter förövrigt "isabelleostlund" på Instagram!