2012-04-21 13:49:42
En födelsedagspaj

Fyllde år i torsdags men hade fullt upp hela den dagen så blev att fira födelsedagen och talet 19 som man nu befinner sig i igår i stället.

Bjöd över Ellinore (på bilden), Klara och Kristin på lite mysig middag och tårtkalas. Vi bakade en köttfärspaj med mozarella och fetaost i samt drack Jordgubbsvin som jag hade fått av min storebror och hans flickvän tidigare på fredagen när de kom över för att fira mig.

Oscar, min lillebror, var också med och åt paj vilket var kul. Vi satt och pratade om vårt firande nästa helg som Kristin och jag ska ha bland annat. Åt tårta och frammåt ett tog Ellinore och Kristin bussen hem.

2012-04-17 20:21:43
Tårta, kolakakor och te

Suttit hela dagen idag och pluggat matte. Ska försöka bli klar med min matte B så jag kan lägga fokus på matte C nu när nationella snart kommer att komma. Försöker kryssa av allt jag har kvar för att fullt ut kunna få njuta av studenten sen i juni!

Men igår tog jag ett liten paus från pluggandet och begav mig hem till Kristin på kvällsfika då hon fyllde 19!

Vi åt en jättegod tårta och kolakakor som Klara hade bakat och tagit med sig.

Kristin och Kajsa.

Förutom Kajsa, jag och Klara ,på bilden här ovan, var också Maria och Ellinore där och firade Kristin.

Vi drack te och kaffe ur fina muggar döpta efter årstiderna. Pratade om studenten och några av sommarens festivaler som några skulle iväg på och vi andra som önskade vi hade råd. Sen vid halv tio satte jag mig på cykeln hem igen.

2012-04-10 19:47:38
Tre månader, tårta och fina dimmor...

Efter snart tre månader med iphone tänke jag sammanfatta med lite bilder från mitt instagram och lite andra bilder som hamnat på mobilen.

I februari dök de första bilderna upp på mitt instagram (heter isabelleostlund där). Blev klar med projektarbetet och var förbryllad över att det var så fin dimma flera mornar i rad på vägen till bussen.

I mars gick jag ut på en två veckors praktik hos Richard igen där jag fick uppdraget att fota skor åt en tidning. Den fina allén uppe vid bussen fick sina träd nedsågade, lite tråkigt. Fast de var ganska halv döda. Hoppas nu bara de sätter dit nya för det är så fint med träden där.
Fotade mig själv i en fotouppgift och vann en tävling på en fotosida som heter viewbug.com!

I slutet av mars var jag på Innebandy Derby mellan hemma lagen ÖSK och Lillån IBK i Idrottshuset här i Örebro då min storebror spelar i Lillån. Sen övningskörde jag massor, har halkan på torsdag och pluggar för fullt på teorin.
Sen så nu i påskhelgen var jag hos mormor och morfar i Värmland och åt tårta, målade sovrum och hängde med Linus.