Tricks of the trade

Idag på praktiken fick jag dra fram min kamera och ta lite bilder. Tänkt att det skulle ske lite tidigare med men uppstått lite förhinder som ofixad å orakad eller bara helt enkelt trött, hehe. Jao men blev lovad att få fota lite idag när vi hade ett "nyckel-hus" (tumme upp på det), alltså inga hemma! Så här kommer lite bilder på hur det kan se ut på min praktik hos fotografen Richard Ström.

Alla stativ är ju bra förutom de dåliga. Å när jag såg denna ligga i Richards bil första dagen var min första tanke "vad ska han med en stål-stolpe till..?". Ja alla sätt att få flygbilder är ju bra förutom de dåliga sätten, haha!

Tända brasa för mysigare känsla och slippa ett "svarthål".

Två saker denne man inte skulle klara sig utan och den dagen den telefonen inte ringer den dagen finns nog inte.

Sen så ibland får man ju ta och flytta på grejer! Som när man själv inte vill vara med på bild i detta fall.

Bilderna som tas i och utanför huset ska vidare till en mäklare som sen sätter dit en text och tillslut hamnar några bilder i tidningen och på mäklarfirmans hemsida. Förutom dessa jobb åt mäklare har vi varit i Stockholm och fotat för tidningsreportage, fotat bevismaterial till Expressen på Tingsrätten här i Örebro och lite produktbilder. Helt klart mycket variation vilket är riktigt kul! Men har nu bara denna vecka kvar tyvärr sen är det tillbaka till skolan i några veckor, sen jullov och sista terminen på gymnasiet bara! Så får ja se vad jag bestämmer mig för att ta vägen efter det. Men nu ska jag ta och äta lite rostat bröd samt lyssna lite på Paolo Nutinis fina röst!
Glöm inte att om ni har några frågor ang. min praktik eller något annat är det bara att ställa dem!
>Till bloggens startsida!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback