2011-06-26 20:09:01
'Typisk svensksommar' och snart på resande fot!

Låg och solade samt tittade efter fina platser att besöka under tågluffen för juli/augusti, i början av eftermiddagen. Innan regnet kom tillbaka. Har redan satt sikte på Paris och Reims sen lockas man ju av att åka tåg i Österrike, alperna. Blir borta två veckor och lite av det vi ska besöka ska nog planeras lite bättre på onsdag.

Förresten så fick mamma och jag erbjudande att följa med en kompis till mig och hennes mamma till London i höst, när hennes familj firade midsommar med oss i helgen. Ser verkligen fram emot det och har marknader och secondhand butiker högst upp på listan!

Sen när det kom tillbaka, regnet, så öste det ner riktigt rejält ett tag! Sådär så man var riktigt glad över att man satt under tak. Antar väll att det här är vad man kallar en 'typisk svensksommar' eller något!

2011-06-19 11:40:23
But I turn the music loud get ready to go


2011-06-14 13:11:50
I was perched outside in the pouring rain Trying to make myself a sail Then I'll float to you my darlin' With the evening on my tail

 

Sitter och tittar på fina dvd filmer, dricker mjölk och äter kanelbullar. Skulle kunna vara söndag idag om det inte var så att bara jag var hemma, vilket inte är så vanligt på söndagar.
Såg på Black Swan förut, rekommenderar den verkligen! Blev att man satt och blundade ibland då jag tycker det är lite obehagligt med blod i vissa fall. Nu ska jag leta reda på något recept och kanske baka något gott har bara inte bestämt mig för vad.

Är så härligt med allt det gröna!


2011-06-13 16:12:30
We're just a million little gods causin' rain storms

Inväntar att mamma ska komma hem så ska vi åka upp till stan sen. Ska köpa min efterlängtade Way ouy west biljett och tåget t/r till Göteborg! Tänk vad bra det skulle vara om Paolo Nutini skulle komma till Göteborg igen efter Where the action is, till Way out west. Typ spela på en av klubbarna. Skulle vara mysigt...


2011-06-09 00:01:41
Haircut

Snart är skolan slut för denna gång och jag beger mig av för att fira mitt "sista" sommarlov! Så för att göra mig lite fin till på fredag när det nalkas skolavslutning var jag och klippte mig i tisdags.

Blev riktigt sommarkort där bak vilket är jätteskönt fast tror dock att det blev lite för kort där fram. Men kan ju vara det att jag är så ovan också! Men som tur är så växer ju håret ut :) Men nu blir det sängen för mig, imorgon ska det hejas på vid skolans kamp mellan de olika programmen, måste leta reda på lila tyg att sätta på sig.