2011-07-31 22:44:29
When my thoughts drift to you

Ett litet inspirationsinlägg så här på kvällskvisten eller nattkvisten kanske man ska säga. Beger mig av med familj till Göteborg i två dagar imorgon. Liten familjesemester nu i slutet av sommaren. Känns helt knäppt men näst nästa vecka är det Way Out West och mamma har börjat jobba igen. Men än är det några veckor kvar att njuta av innan sista året på gymnasiet för mig på börjas. Med det säger jag god natt och hoppar in en snabbis i duschen.

source: weheartit
Band Of Horses – The Funeral

2011-07-30 16:33:09
Lördagens röra

Rensar ut garderoben för att få en översikt på vad som egentligen finns där inne och vad jag faktiskt använder. Helt enkelt dags att släppa taget om kläder som aldrig används men finns kvar för jag har lite seperations ångest eller något liknande i alla fall. Sen ska jag också se över vad jag ska ha med till Göteborg nu i veckan som kommer och veckan när jag ska på Way Out West.


2011-07-25 16:50:06
Lördag, partytält och back to the 80s

Blev en sväng ut till Ellinores pappas sommarstuga i lördags för att fira Ellinore och Malin som fyllt och inte fyllt 18 än. De hade både partytält och pool samt bastu. Kom ganska sent vilket gjorde att det hade hunnit blivit mörkt när kameran sen kom fram. Lyckades få några bilder och för ovanlighetens skull hamna jag själv på bild också.

Lånade min mammas örhängen för kvällens tema. Sen hade jag lockat håret ungefär hela dagen för att få det stort och fluffigt. Men i slutändan körde jag med keps, lite försök till madonna look.

Hela söndagen blev det The O.C för mig och ligga i soffan. Idag har det varit lite det samma men med sol utanför fönstret känns det ju lite som man borde ta och lägga ifrån sig datorn för ett tag. Men samtidigt kan jag inte riktigt slita mig om jag ska vara ärlig.

2011-07-22 20:50:55
At home

Var med Sazza idag. Lyckades få några bilder på hennen också utan att hon blev suddig för att hon kom springande mot kameran. Imorgon blir det att fixa fram lite kläder till 80-tals tema-festen på kvällen.

Ska ta och ge henne lite mat nu och ta fram chipsen till mig själv.
...å så ringer mamma!

2011-07-21 13:41:47
Café Lassemaja

Gick ut till båthamnen igår med Johanna och tog en glass. För ett år sedan visste jag knappt att den fanns. Man tror inte riktigt att man befinner sig kvar i Örebro när man är där. För att hitta dit går man förbi WUC (Wadköpings utbildningscentrum) och går längst vägen, som sen blir stig, på andra sidan av koloniträdgårdarna och Svartån.

 


2011-07-19 22:43:48
won't catch me singing sad prose

Är ledig nu tills på torsdag nästa vecka! Ska på födelsedagsfest på lördag, stan imorgon för fika och njuta av sommarlov. Ska andas in all den här härliga doften av sommar och lyssna på härlig musik. Blev inget resande för mig nu i sommar mer än här i Sverige men gör mig faktiskt ingenting. Nu ska jag ta och krypa till sängs har nämligen sett klart på första säsongen av Pretty Little Liars, å ja jag är ganska fast haha.

Spotify länk till Alex Winston


2011-07-15 22:30:39
Weheartit favs, självklara saker och speglar

source; weheartit

source; weheartit 

Var ute och övningskörde med mamma och pappa nu på kvällen. Båda har ganska så olika tekniker när det gäller att hålla de lektionerna. Pappa kör på tekniken att säga åt mig att växla, bromsa och gasa som om det var självklara saker jag borde förstå mig på nu efter de här (vad kan det vara) fem till sju gångerna jag kört var av tre-fyra på väg. Sen mamma som mer kör den här "nu tar vi det lugnt", "du kan ju gasa lite mer", "glöm nu inte att titta i alla speglar" och så vidare. Vilket är en riktig upplevelse med dem båda. Var nu inte så att båda satt och sa de här sakerna i mun på varandra utan jag körde med pappa till golfbanan, för att han skulle hämta hem moppen som inte ville starta när jag skulle hem idag, och med mamma hem. 

source; weheartit

Har planer på att ta mitt körkort innan jag blir 19 så ska bli en hel del mer körande om jag ska nå mitt mål. Hur som helst ska jag ha mitt körkort innan min 20 årsdag vilket jag tycker är ett mycket rimligt mål, men helst innan 19 då.

2011-07-13 22:59:16
Barndoms minnen och sista Harry Potter filmen

 

source: weheartit

Hemkommen från bion med ett leende på läpparna. Känns dock lite ledsamt att inte få mer äventyr i den magiska världen att drömma sig bort i. Längtar nu till ett kommande Harry Potter maraton som ska äga rum så fort man har tillgång till alla filmerna . Böckerna ska jag nog också ta låna från min bror igen.

source: weheartit

Kommer väl ihåg när jag, min storebror och mamma var iväg för att se första filmen (på en biosalong som inte längre finns kvar i Örebro). Tror de sålde Bertie Bott's bönor i alla smaker då också, det vill säga om jag minns rätt. Nu får nästa steg bli att bege sig till Florida för att besöka Harry Potters värld önskade bara att det inte skulle vara så otroligt dyrt.

source: google

2011-07-12 19:03:55
Fågelkrockar och biosommar

Igår krockade en liten fågel in i vårat vardagsrums fönster på övervåningen. Stackarn såg lite skrämd ut när jag gick ut för att se hur det hade gått förn'. Lyckades ta en bild också men det var allt jag hann innan han flög iväg igen.

Fick syn på att Alex Winston kommer till Stay Out West i augusti och spelar då på fredagen någonstans!
Spotify; Alex Winston

Imorgon blir det bio igen. Kristin och jag ska se sista Harry Potter filmen. Längtat och nu äntligen är det här. Ikväll blir det att fräscha upp minnet, ska se första delen av dödsrelikerna med mamma pappa och lillebror.

 


2011-07-10 12:20:36
När det regnar...

Regniga dagar som dessa rekommenderar jag varm att besöka den här bloggen. Ta då en titt på de här inläggen; nyckelpigor, vattenfasta spritpennor och för salta pinnbröd och  målbrottsfranska, tyst sex och ett regnigt paris
Fint läsande, perfekt för såna här dagar när regnet öser ner utanför.


2011-07-08 21:17:17
Hey I put some new shoes on and suddenly everything is right!

Fick mina skor på posten idag. Skickade efter dem i tisdags efter att jag varit i varenda skoaffär, kändes det som, och letat efter ett par i min storlek.

Ska bli skönt att få byta ut Conversen ett tag, få dem att överleva längre kanske. De har nämligen gått sönder lite och med tanken på att jag vistas jämt i dem är det ju inte så konstigt. Så nu blir det att digga Paolo Nutinis New Shoes till jobbet imorgon, hoppas verkligen det inte blir regn har nämligen planer på att ta cykeln!


2011-07-06 11:30:10
I heard you on the radio, I couldn't help but smile In the city only for a while

Mötte upp Kristin igår på stan. Vi gick och åt på Hälls på Stallbacken, jag mat och hon glass. Sen vid tjugo över sex gick vi på bio; Kronjuvelerna. En film med bland annat Bill Skarsgård och Björn Gustavsson i rollerna. Den innehöll hopplösa repliker om hjortar och annat underligt. Kunde varit en riktigt bra film om det inte var så att den blev lite väl töntig, om man nu kan använda det ordet, ibland på grund av skådespeleri men mest på grund av vissa av deras repliker. Men ändå var den ett bra misslyckande!

Efter en rolig men förutsägbar film gick vi till Ivy-bar för att ta varsin öl. Satt och prata om Way Out West i augusti, filmen och min planerade tågluff till Frankrike. Vid tio över nio blev det dock att skynda sig till bussen hem.

Gick hemåt efter en lyckad eftermiddag och kväll.

Ikväll ska jag på 18års kalas hemma hos Ellinore! Så har lite att ta tag i nu innan klockan sex.

2011-07-04 17:14:25
Sorry. I - I was wondering if you'd like to dance?

För ett tag sedan påbörjade jag en lista över filmer jag vill se allt från klassiker som Casablanca till mer lättsamma hollywood komedier. Så idag såg jag en av alla filmerna på listan. The Painted veil, eller Kärlekens slöja som det heter på svenska.

En fin film om en britisk forskare/doktor som försöker bekämpa Kolera i en smittad by i Kina. Samtidigt som han är fast i kärlekslöst äktenskap med hans fru som är otrogen.
Måste säga att jag verkligen gillade den här filmen, förutom historian så miljön den utspelarsig i och hennes skor! Sen deras paraplyn är allt riktigt fina de med. Finner att filmer där känslor inte överspelas med en massa ord utan syns på deras kroppsspråk är så mycket mer intressanta att se på. Å med en lite oväntad vändning påminner den lite av Antonement.