As I held my camera up high! - The best of 2011 (Januari-Maj)

Här kommer en liten sammanfattning av året som gått i bilder. Hoppas nu på ett nytt år fyllt med upplevelser, härliga människor och fin musik!

Januari;


I slutet av 2010 lärde jag känna Anna och Malin som går i Ellinores Tema-klass. Så i början av året var vi hemma hos Malin; jag, Ellinore, Kajsa, Kristin och Anna. Vi lagade mat, spelade spel och hade en super kul kväll! Något jag hoppas vi kan göra snart igen, var allt för längesedan. (fr.v. Anna, Malin, Ellinore)

Sen var Klara och Kristin hemma hos mig för en foto-dag.

Februari;

Blev mycket fika i februari samt att jag och pappa köpte ett nytt objektiv, ett fast Nikon 50mm F/1.4! Invigde det en dag med Kristin då vi också gick och fika i Wadköping.

Fick en dag för mig att ta en bild med lockigt hår, vilket ledde till att jag än idag när jag ska göra mig extra fin slutat platta håret och lockar det lite istället!

Mars;

Först fyllde min lillebror 14 år!

Sen fyllde Klara 18 och hyrde lokal! Vi dansa hela natten och begav oss sen hem till min storebror på norr för att få lite sömn innan vi begav oss tillbaka med skurhinkar och soppåsar!

Fotade i studion för första gången "på riktigt". Blev Kristin som fick ställa upp som modell och blev riktigt nöjd med resultatet!

April;

I slutet av Mars och fram till mitten av April befann jag mig, tillsammans med tre härliga tjejer, i Ungern på praktik. Hade två superroliga veckor som bestod av citron-öl, härliga människor och en hel del skratt!
(fr.v. Johanna, Fanny, Elin)

Hade tänkt göra ett inlägg om resan när jag kom tillbaka men blev inte så många bilder, så passar på nu. Här är en bild på den otroligt goda salladen jag och Fanny åt i Budapest!

Lärde känna Elin under praktiken i Ungern! Vi satt bredvid varandra på flyget ner till Ungern och ingen våga riktigt säga något till varandra. På hemvägen var det svårt att få tyst på oss, mer behövs nog inte säga, haha! Grym är hon!


Kom hem, fick påsklov, fyllde 18 och målade läpparna blåa till ett självporträtt!

Maj;
Så i maj kom våren på riktigt. Fick besök av Belgare, dansade på Strömpis på fredagarna och fick jobb på golfbanan inför sommaren.


...

 

 

>Till bloggens startsida!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback