2011-04-26 20:14:31
Blått läppstift...

Gick till Ica idag efter skolan och sökte jobb, får se om man kanske kan få något eller om de redan har fullt som hon jag gav lappen till sa. Annars har jag strö jobb på golfbanan, vilket känns bra att veta att man kanske kan tjäna lite lite pengar i sommar. Fick annars 2000 nu i helgen födelsedagspengar från mormor, morfar och pappa! Så kanske kan jag få mig en resa till Frankrike i sommar!

Var ute och testade att ta bilder med blått läppstift förut. Blev faktiskt som jag hade tänkt det så nöjd med resultatet. Ska försöka vara lite framför kameran ett tag nu. Så kommer väll bilder på mig eller bilder från Ungern vilka jag inte tittat riktigt på än. Men de kommer!! Ska ner och ta en huvudvärkstablett nu innan mitt huvud sprängs!

2011-04-21 18:34:39
Skorna

Skulle visa lite bättre bild på mina skor jag fyndade i en secondhand butik i Budapest hade jag ju tänk.
Så här kommer några bilder på mina fina partyskor. 
Har inte varit så förtjust i spetsiga skor innan, men dessa gillar jag starkt! Känner mig alltid så uppklädd och fin när jag stoppat fötterna i dessa :)

Ska ta och äta lite på min chokladkanin nu som jag fick av Johanna i födelsedagspresent. Blivit lite mycket godisätande nu, men är det Påsk så är det!

2011-04-20 12:28:28
Liten flicka blir stor flicka

Fyllde 18 igår och hade en liten fest för mina närmaste vänner. Bjöd på tre rätters, först sparrissoppa sen tre pajer, köttfärs-, tomat- och spenat-paj. Sen efterrätt på det!

Till maten drack vi vitt och rött vin. Med lite vatten i som i Ungern, så slinker faktiskt vinet ner hyfsat bra. Annars är väll inte det min starka sida. Hade min prickiga blus på mig från secondhand affären i Kaposvár. Fjäder-örhänget kommer från Jeans Club, i Budapest. Å blomman är från H&M.

Till efterrätt blev det frukt att doppa i choklad, både ljus och mörk. Var riktigt gott :)

Kvällen avslutades med att vi sjöng Singstar och proppade i oss en massa godis! Så en riktigt bra 18 årsdag blev det. Till helgen bär det av till Storfors för att hjälpa mormor och morfar med deras nya stuga och lite tårta och firande hinns det nog med också.

2011-04-17 14:58:35
Klädköpen...

Tänkte visa lite av det jag köpte när jag var i Ungern. Köpte nästan hälften på secondhand och resten var på rea (nästan allt). Så kom undan billigt! Det första jag köpte var ett par skor i Budapest i en mysig secondhandaffär. Mina party-skor, haha. Använde de nästan endast då vi skulle ut på puben eller bara ut och äta. Ska försöka få upp en bättre bild på dem senare för fick inte till någon riktigt bra.
När vi var i Kaposvár köpte jag en blå klänning på deras köpcentrum som är mellan lång och kostade under hundra lappen. Den kommer jag nog glida runt ofta med i sommar! :)

Köpte tre saker på en secondhandaffär i Kaposvár. En virkad tunika, en prickig t-shirt och ett gult å blommigt sommarlinne. Vet inte exakt vad det gick på totalt men de kostade också under hundra/st alla tre!
Vi var inne på New Yorker några gånger och sista gången köpte jag mig linnet på bilden här ovan och en prickig cardigan. Slutligen den randiga tröjan. En tröja jag inte tänkte köpa först med efter att ha blivit lite övertalad av Fanny fick den också följa med hem. Vilket jag är ganska så glad över nu i efterhand. Den inhandlades på C&A.

Det var några saker, köpte lite annat också men det får bli en annan gång jag visar det!


2011-04-16 15:00:21
Två veckor senare...

Försmak på mina bilder ;) Kommer fler!!
NIKON D5000 | VR 18-105mm F/3.5-5.6G
18mm | ISO 200 | 1/200s | F/3.5


Efter två veckor i Ungern, två underbara veckor, är jag hemma igen i Sverige. Håller på att ladda över mina 903 bilder + videos från kameran just nu. Kan inte riktigt fatta att det gått så snabbt. Saknar alla Ungrare otroligt mycket och ska desperat leta efter ett sommarjobb så jag får ihop lite pengar så jag kan följa med ner i sommar om det vill sig! Har festat, ätit mat, turistat i Budapest och varit på hemma fest i Juta utanför Kaposvár! Verkligen fått upp ögonen för ett nytt land.
Sen på tisdag fyller jag 18 år och ska ha för-kalas med mina nära och kära kompanjoner, tre-rätters och vin på Ugerskt-vis ska serveras! Så måste leta reda på en till paj och en förrätt att bjuda på.

NIKON D5000 | VR 18-105mm F/3.5-5.6G
21mm | ISO 200 | 1/1000s | F/3.8