2010-09-28 17:35:36
I'd love to go to a brand new place but recognise the sky

Har inget för mig precis vet inte vad jag har för läxor, vet bara att jag har. Wooops!

2010-09-27 23:16:00
Nattfoto

Dags att sova nu, först kolla vilken tid jag börjar imorgon! Bilden är från i kväll när jag cyklade hem från Hovsta :)

 

The night we met I knew I needed you so
And if I had the chance I'd never let you go
So won't you say you love me
I'll make you so proud of me
We'll make 'em turn their heads
Every place we go
So won't you please

Glasvegas – Be My Baby - Acoustic Version


2010-09-27 17:40:14
Skynda, skynda!

Vägen från bussen hem! Nikon D5000 + Photoshop CS5

Ska ta med mig kameran och cykla in till Hovsta nu för att träffa Ellen och Kristin. Blir en liten höst promenad i det fina vädret! Hann precis klart med en bild jag tog idag på väg hem från bussen. Men måste skynda mig nu like Gunde Svan "Skynda, skynda!" haha!

 


2010-09-26 20:53:00
Well I turned left just like you told me

Lyssnar på Mando Diao! Ett av Svergies små under :)

2010-09-26 18:45:25
You've hit your one wall, now find a way around

Min elgitarr :)

Slutet av den här söndagen börjar närma sig. Jag har skrivit lite på min redovisning sen har jag inte gjort så mycket mer idag. Tog en bild på min gitarr och redigera den lite i photoshop. Skulle så gärna vilja ha ett grå-filter till kameran. För är sugen på landskapsfotografering med härlig himmel, som syns bättre med grå-filter. Men får spara ihop lite först eller le lite extra åt pappas håll. Ska nog först försöka med det sista ;)

Shit kom på att jag inte läst häftet till imorgon, inte änns tittat i det! Ska byta Karro biljetterna imorgon också sen spendera lite mer pengar. Men ska bege mig för att läsa häftet så jag inte glömmer det.


2010-09-26 14:19:13
So remember, he's nothing without you!

Ska göra bildspel om Tim Walker med hans bilder till fotolektionen :) Här ovan är några av hans bilder!

Tim Walker

2010-09-26 09:14:41
Söndagsbestyr


Känner att jag
håller på att bli sjuk, vilket inte är så kul. Ska därför placera mig i sängen resten av dagen. Göra söndagsbestyren som plugga, titta på film och sega! Så kanske jag kan förbättra min halsont och förkylning som är på väg. Någon som annars vet vad man bör göra?

2010-09-25 16:24:12
What's the point of doing anything?


Var på Marieberg
med pappa idag. Vi var först vid Elgiganten för att se om de kunde rädda något på min externa hårddisk. Men han sa bara "det är tråkigt..." "inget kommer gå att rädda..." "Du kan inte få en ny för det finns ingen i samma prisklass kvar...". Yes va roligt. Bryr mig inte om filmerna men har så många bilder som jag vill ha där i, massa minnen. Efter Elgiganten åt vi på Pacos brädde fingarna när jag hämtade maten men gott var det!
Vi slutade våran resa inne på NetonNet där jag fick mig en ny hårddisk en Lacie så hoppas inget knäppt händer med den! Nu blir det fika med bulle! ;)

2010-09-25 10:46:59
Here old friend, come over

Senaste bilderna jag förstorat på den gamla viset med film.

Skulle ha scannat in bilderna så man kunde se bättre hur de ser ut men scannern ville så klart inte fungera. Sen stängde jag ner Photoshop så blev att fixa till bilden med iPhoto istället.

Regnar idag vilket inte gör mig någonting. Ska nämligen plugga och städa. Sen blir det nog en tur till Elgiganten med pappa för att se vad de kan tänkas göra med min externa hårddisk. Kom på att bilderna från resan ner till Skåne och Danmark också ligger i den. Så hoppas innerligt att man kan rädda det! Men ska försöka tömma tankarna för tillfället så jag kan få något gjort.

2010-09-24 16:13:01
Nä, tacka vet jag bonde bussarna!

Äntligen hemma! Dagen har varit som ett irriterande myggbett! Hade bestämt mig för att fixa både nytt busskort och Karro biljetter till på onsdag. Slutade 13.10 så tänkte att det skulle gå hyfsat snabbt det hela. Karro biljetterna var det som gick snabbt att få. Skulle ta mig ut till WUC där de brukade hålla i busskorten tills när jag skulle dit.
Så här var det i alla fall. Jag går på bussen, busskortet fungerar inte som vanligt. Jag förklarar att det inte funkar och att jag ska byta. Istället som på bonde bussarna där chafförerna är trevliga, undantag en som jag stött på, tycker jag att stadsbussarnas chafförer är ret ut sagt lite otrevliga, en del. Fick till svar av den här något i stil med "då får du pröjsa denna resa" efter att han sagt "då får du betala" och jag sa nej. Som om jag inte fatta vad han sa första gången. Förklarade igen att det var ett skolkort och att jag ska få åka med det, men att det verkar vara trasigt och att jag nu var på väg för att byta ut det. Han bara upprepade att jag måste betala och att han inte visste vad det var för kort, jo visst du försök med den! Han till och med uttryckte att jag kunde gå i så fall om jag inte betalade. Till slut efter massa "betala!" och "Nej!!" visade jag upp den lilla lappen som följer med varje gymnasiekort. Han titta lite snett på den ungefär som "jaa och???".  Så sa jag "Du jag kan ta fram ett id-kort också om du vill!!!!". Inte att jag ska behöva betala en resa bara för att kortet inte fungerar!! Så tillslut fick jag gå och sätta mig, lite sur och irriterad. Nä, tacka vet jag bonde bussarna där har de lite mer förstålse! Visade sig sen att busschaffören slutade för dagen då en annan klev in i bussen och tog över. Fattar inte varför han kunde varit lite trevlig och inte bråkat, kul slut på dagen för honom liksom.
Hur som helst visste jag inte vart jag exakt skulle gå av men när vi åkte förbi skolan tänkte jag att trycker jag nu kommer det säkert någon busshållplats snart. Vi åkte, och åkte, och åkte. Sen till slut stannade bussen, då hade vi både kört över en bro och slingrat på en väg längst Svartån, kul. För att avsluta denna resa snabbt visade det sig att WUC inte längre höll i busskorten när jag kom fram. Utan jag fick bege mig in till stan igen, till Stadsbiblioteket. Konstigt att alla jag snackat med inte visste om det, fast kanske var det ganska självklart då det var där vi tog ut våra busskort i år.

Nej, nu har jag skrivit väldigt mycket så hoppas det inte var allt för jobbigt att läsa, haha. Ska försöka njuta av helgen och glömma fredagens insidenter!

Tilllagt:
Nu kan jag ju stryka det där med Karro biljetterna då det visade sig att någon stal deras kassa med biljetter. Blir att byta biljetterna på måndag helt enkelt. Typiskt!

2010-09-23 21:10:16
Klockan 17.10

Demostration mot SD politik, Våghustorget, Örebro klockan 17:10

Fikade med Klara idag på Wayne's Coffe. Myste med Chi-latte och kanel bulle. Snackade och hade det bra. Utanför fönstret genomfördes en demostration mot SD! Bara fylldes på människor från alla håll! Själva hann vi inte ner och delta då det hela var över hyfsat snabbt.

Köpte en borste till mamma som lyckats slarva bort sin och köpte hudprodukt åt mig själv! Hann ut och springa lite när jag kom hem. Nu ska jag varva ner lite och sen blir det sängen. Imorgon blir det plugg-fredag tyvärr men så är läget.

2010-09-21 10:38:08
A rainy day


Blev en ganska så oplanerad förmiddag idag. Försov mig och nu ska jag försöka ta mig in till sista lektionen vid ett eftersom jag inte hinner till någon annan. Sitter och lyssnar på Brandon Flowers! Gillar låtarna allt mer och mer. Så härliga! Borde nog vara duktig och plugga lite när jag ändå inte gör någonting vettigt. Ska skriva upp en lista inför nästa vecka vad jag måste göra. Högst upp på den står det förtillfället "Komma i tid till lektionerna!" inte för att jag brukar försova mig jämt men det händer lite allt för ofta! Fast dock första gången på en tisdag den här terminen.

2010-09-19 21:18:58
Naturens hus

Mobilbild

Var ute vid Naturens hus ikväll med mamma. Efter att åkte med Alexander när han övningskörde. Hade tyvärr inte med mig kameran, får bli nästa gång! Så blev att fota lite med mobilen eftersom det var så fint där ute! Örebro visar verkligen upp en helt annan sida! Ska försöka ta mig ut dit någon gång i oktober när träden riktigt fått sina fina färger!

2010-09-19 10:47:35
4 år sedan och 1 dag

Bild från igår, Nikon D5000 + Photoshop CS5

Idag är det fyra årsen och en dag sedan jag satt på planet mot USA! Underligt men så är det :)

HÖST2010-09-18 19:21:19
Orange

Nikon D5000 + Photoshop CS5

Var inte det lättaste att ta bild på sig själv samtidigt som man skulle hålla upp ett folie på rätt sida och ta bilden. Tog den här vilket blev lite av en bra miss. Fokus på fel ställe men efter lite klippande i bilden så blev den ganska intressant. Fast jag har ju en tendens att aldrig se riktigt glad ut, haha. Nästa gång blir det att dra med sig någon ut i skogen som jag kan fota.

Nu är min hårddisk på datorn full igen. Och den externa funkar inte längre. Hallelujah eller vad man ska säga.