2010-10-31 13:42:10
Screams calling London!
Sazza vet vad man gör på Söndagar (fast hon softar för jämnan..)

Lyssnar på Jamie T och idag är det Halloween. Fast de flesta fira nog igår. Jag var hemma och tog de sista bilderna för filmen. Har lagt in allt på datorn men nu finns inte programmet jag ska redigera i. Men de problemen tar jag tag i imorgon. Nu ska jag njuta av söndag, men framför allt att det är lov! :) Ska ta moppen till Hovsta och gosa med dagen efter folk!

Har min London t-shirt på mig idag som jag fick av mamma. Enligt lovet är det ett årsen jag åkte till fina London, men egentligen är det nog lite mer. Längtar tills jag kan åka dit igen! Fast skulle vilja besöka engelsklansdbygd då.

Fin bild från London! Klicka för större!

Jamie T

2010-10-30 14:54:09
Maybe you could be the friction that will keep me in my place

(I brist på bilder) Bloo! :) Mysig serie "Fosters hem för påhittade vänner"

Har halv namnsdag idag! Eftersom det inte finns Isabelle utan bara Isabella. Igen som sagt någonting än, annars brukar pappa ha ganska så bra koll på namnsdagar! Idag har jag fortsatt med min stop motion film. Pepp på att sätta ihop allt men också på att göra slutet. Fast än är det en bit kvar på det hela tills dess. Plus att ljuset inte är desamma som igår vilket gjort att jag fått försöka skapa mörker utomhus, för att sen få rätt ljus inomhus. Något väldigt positivt är att mitt paket kommer på måndag!!! Sen ska jag fota Alex, Linn och Linns syster Evelina någon gång i veckan. De ska sminkas och fixas till. Kommer bli jättekul! Har dock inte kommit på vart vi ska hålla hus, någon idé?
Blev väldigt mycket nu samtidigt, haha :)

The Hoosiers – Choices

2010-10-29 19:07:19
I'll tell you everything about living free!

Ett dåligt försök till att det ska se ut som om jag håller på att måla mina fotspår, haha!

Börjat på min stop motion film idag. Fick ett ryck och en idé medan jag låg på golvet och spelade gitarr. Är ett himlans jobb att göra faktiskt men det hade jag väntat mig, men kanske inte så här mycket jobb. Aja, nu tar jag en paus från målandet av fotavtryck och beger mig till Hovsta för att äta chips, blir ett trevligt slut på fredagen!

2010-10-28 19:13:40
If I could hold this moment in my hands

Nikon D5000 | Spången 24/10 | Photoshop CS5

Första gången på länge jag kommit i tid till skolan på en torsdag. Andra gången på länge jag åkt hem direkt efter skolan också för den delen! Sen har inte paketet kommit än. Ville ha det innan höstlovet, men nu ser det mer ut som jag kommer få det under höstlovsveckan om det inte kommer imorgon... Aja, bäst att jag tar mig an engelskan nu har både uppsats att skriva klart och politiska saker för USA att försöka skriva ner på något bra sätt.

Sista bilden jag tog precis innan jag cyklade hem från spången förra helgen. Ska se om jag kan få fotografera någon nu i veckan som kommer. Har blivit lite mycket mig, hehe :)

The Bravery – Ours

Uppdatering: Glömt säga att jag faktiskt lyckades glänsa på matteprovet! Fick MVG!!! Första gången, är lite fascinerad men pluggandet lönade sig!

2010-10-27 21:48:53
Throw him in a box, Bury him for ninety years, Then see if he talks

21.36

Bara trött och irriterad nu. Tittade fel så missade bussen hem från stan, ingen cykel till bussen imorgon för den står kvar där uppe, rummet ser ut som ett kaos, jag börjar tidigt imorgon, glömde så klart engelskan i skolan, mitt paket har inte dykt upp än och jag vill bara gömma mig under täcket vilket jag ska ta och göra snart också! Längtar oerhört mycket till lovet, två dagar kvar! Nej ursch, nu ska jag försöka glömma denna regniga kväll och hoppas på en lång natt. Varit med om att man vaknat vid tre tiden och känt en lättnad? Skulle känns skönt att få göra det sen när jag somnat. Så skönt att veta att man har några timmar kvar att sova. Ska begrava min kära mobil snart också. Då den hakar upp sig. Försöker du skynda dig göra något då fastnar den. Sen får jag se hur Halloween blir för min del. Var peppad då Halloween är en grymt bra festhelg, har många bra minnen från när jag var liten och vi hade fest här hemma som tradition. Men nu blir det nog inget speciellt känns det som, film godis och hemma. Känner mig tråkig för att jag inte orkar med något roligare. Nu ska jag sluta klaga och gå och gömma mig.Various Artists – Nightmare Revisited

2010-10-25 19:22:54
I thought about you and a candy bar

Bild från igår när jag var ute vid spången. Klicka på den för större!

Uppdaterar med en bild
från igår. Tycker jag står lite roligt med benen, men kanske bara är jag som tycker det. De ser riktigt smala och snygga ut i alla fall, haha! Hade på mig de svarta byxorna jag köpte på Cubus i fredags. Ett av de bästa köpen av byxor måste jag säga! Nä, nu ska jag dyka ner i det franska språket igen, prov imorgon! Förresten tror jag att mitt glänsande på matten faktiskt blev ett riktigt glänsande! Får nog tillbaka provet imorgon och min mattelärare blinkande lite småfinurligt mot mig idag när jag fråga om provet. Hoppas, hoppas det gick super bra! ^^

Band Of Horses – Factory

2010-10-24 16:55:55
Pretty as a picture

Några av de bilder jag tog idag :) Klicka på de liggande bilderna för att få dem större!

Kings Of Leon – Radioactive

2010-10-24 14:02:53
Iskallt!

Vaknade vid halv tio idag även om jag gick och la mig tidigt igår. Känns tråkigt när man tittar ut och ser kyla + snö lite här och var på morgonen. Alldeles för tidigt! Vill ha höst längre, är inte på långa vägar redo för vinter. Helt okej om den kommer i mitten av november men oktober! För tidigt!!!

Cyklade ut till Spången och tog lite bilder förut så kom hem nyss. Regnruskig söndag och kallt är det, fast vi har fått värme i huset! :D Har ju vart lite problem med den där värmen från bergen. Hur som helst kommer det upp några bilder från Spången snart i alla fall.

2010-10-23 15:18:53
Stop motion film

Skriven & regisserad av - Angela Kohler and Ithyle Griffiths
Med - Alison Sudol "A fine Frenzy"


Har bestämt mig för att göra en stop motion film. Plus att den här gången ska jag göra klart hela som jag annars inte brukar klara av när jag tänkt skapa någon film själv. Så klart är kameran urladdat för tillfället men det ger mig tid att fundera ut hur jag ska göra det hela. Har nästan temat klart. Sen musik och lite sånt det tar jag när allt är ihop klippt. Lite inspiration fick jag från Paolo Nutinis "New Shoes". Nu kanske ni vet lite vad den ska handla om också! Tar nog minst en vecka beroende på hur mycket tid jag hinner lägga ner, men den ska bli till!  


2010-10-19 19:41:16
I like your point of view, So don't you shy away

Har läst manualen till kameran idag. Kom på hur man gör för att ändra bländaren när man har på manuellt läge (M)! Så när det började regna på eftermiddagen så  tänkte jag prova mina nya kunskaper. Men fick inte till det riktigt. Har också lyckats slarvat bort plattan man skruvar fast på kameran för att sätta den på stativet, inte bra, men den dyker nog upp hoppas jag! Läst annat också om fotografering på internet. Bland annat: 100 Helpful Photography tutorials…

Ska ge mig an matten nu har prov på torsdag och känner för att glänsa lite! :)

Kings Of Leon – The Face

Uppdatering. Hittade den lilla plattan, låg i matteboken! :D

2010-10-18 17:57:50
17.57 And a lots of work to do

Nikon D5000 | Susanna & Evreux | Photoshop CS5

När det är meningen att man ska plugga kommer man ju så klart på massa annat roligt att göra. Som att redigera en bild :) Blev en som jag tog på Susanna och hennes häst. Men nu ska jag ner och äta sen får jag nog allt ta mig i kragen!


2010-10-16 19:13:41
Saturday is the day of the week following Friday and preceding Sunday

Nikon D5000 - Photoshop CS5

Lördag och kväll! Har inte planerat något speciellt för ikväll så ska leta reda på lite godis och annat gott sen blir det ett Vampire Diaries avsnitt innan jag går och lägger mig. Imorgon plugga och försöka hitta på något trevligt vad det nu kan bli. Har i alla fall turen med mig att sista veckan innan höstlovet blir lugn eftersom vi förflyttat två prov, inte lika mycket pluggande alltså! :)

Pepp på att ta bilder, var ute idag och filmade lite små klipp och tog lite bilder. Dock blev det inte alls något bra resultat får se om jag kan försöka igen imorgon eller om jag låter kameran och mig själv vila. Råkade nästan tappa den i backen förut, no good!

Undrar varför kreaktiviteten kommer på kvällen för? Borde ha en av/på knapp så man kan få den när det är ljust ute i alla fall. Hade i alla fall en bild som jag kunde fixa lite med som tur var.

2010-10-14 19:53:08
What a nice surprise

Tre nya plagg: 1. Blå polotröja - 2. Militärgrön skjorta - 3. Svart Skinnjacka

Besökte Röda korset idag för första gången. Hört av Kristin (och de flesta som varit där med för den delen) att de har väldigt bra grejer och inte som secondhand "Myrorna" där det är ganska svårt att hitta något bra (tycker jag i alla fall). Men kan inte säga att jag handlar för jämnan på secondhand men blivit lite besök då och då. Dock har jag nästan aldrig hittat något jag velat ha. Förrän idag då! Hittade en skinnjacka som nästan var identisk med "min", egentligen pappas, skinnjacka. Endast 120 kronor, plus så kan man precis som med pappas ta av armarna så det blir till en väst! Sen blev det en skjorta och en tröja för 35 kr/st. Känns bra när man kan hitta bra plagg för lite pengar och samtidigt ger man pengarna till något bra!

Tror att pappa kan ha skickat efter grå-filtret till kameran och tillbehören som hållaren och ringen! Så hej då 600 kronor men hej himmelen! Ska avsluta det här långa inlägget nu med att informera om att alla borde ta och dricka te äta rostade mackor och njuta av mörkret! Sen ut och gå i höstvädret när solen är framme imorgon! :)


2010-10-13 21:07:04
So go ahead, well baby just smile


Hemma efter lång
kväll på kulturskolan + fika på Vasa. Min nuvarande vardag består utav humorsvängningar som innehåller en tjej som skrattar och ler konstant utav ingen anledning. Sen blir jag seriös en stund och kommer ner på jorden, sen far det iväg igen. Tänkte att jag skulle ta mig an och skriva den där engelska-uppgiften nu i alla fall. Skulle vart inne för snart två veckor sen, good. Så med högmusik (för att peppa mig) försvinner jag in i fantasinsvärld! Om någon skulle ha lust att slänga in några idéer är det mycket omtyckt! Vad som helst faktiskt! :)

2010-10-12 22:10:23
Take another picture with your...


Ska nog beställa hem grå-filter imorgon. Sen så ska jag planera höstlovet på något skojsigt sätt också! Nu blir det att ta sig till sängs. Sleep time!

Bishop Allen – Click, Click, Click, Click