2010-05-29 17:06:04
Färdig

Bjuder :) haha

Osminkad, ledig och färdig! Tre ord som jag använder mig av idag. Osminkad och tänker inte röra sminket heller! Ledig, det är lördag så jag njuter. Ska cykla till Hovsta senare för att titta på tv med Kajsa och Kristin. Är också Färdig med filmen Kristin ska ha till skolan. Låter kanske lite knäppt att jag gjort en film som sen hon ska ha men så är det. Hon visar sina acting skills helt enkelt. Filmen kommer nog upp i veckan framöver så man inte förstör överraskningen! Ska ner och baka nu till fikat. Plockar med mig Paolo ner så man har lite härlig musik till bakandet.


2010-05-29 10:48:12
"Tappat bort dig i skogen? Krama ett träd!"

Nikon D5000 | 18 mm | ISO 320 | Photoshop CS4 | Trädkramare

Var ute i skogen igår och filmade. Fick mig ett kort taget också mitt i det hela! Någon som hade tappat bort sig? :O Vem vet, men snart kommer hela historian med denna bild antingen idag eller imorgon! Så håll ögonen öppna! För närmare titt klicka på bilden!

The Maccabees – Bicycles

2010-05-27 21:00:20
Blivit klar med ramen!

Ny hårddisk och ramen jag gjorde i skolan :) Ramen är gjord helt i lera och sen målad, ramen visar årets fyra årstider. Trädet är sommaren som sen blir höst när löven trillar av sen kommer vintern och blommorna på trädet symboliserar våren. Fotografiet i ramen är taget vid kusten (San Francisco - LA) när jag i USA, 2006.

Varit och storhandlat idag
eftersom Elgiganten och Media Markt öppnade sina gigantiska varuhus på Marieberg! Så helt oplanerat kom jag hem med en hårddisk för bara 389 kronor. Ska lägga över massa bilder, filmer och städa igenom datorn! Mamma och pappa köpte frys och kyl eftersom kylen våran la av i förrgår!
Blev förresten klar med ramen jag gjort på bilden i skolan. Tyckte den blev väldigt fin var lite orolig att den inte skulle bli så fin. Ni vet när man har bilder i huvudet och sen blir resultatet inte alls som man tänkt sig!

2010-05-26 21:11:48
Bilder från igår

Nikon D5000 | Photoshop CS4 | Förberedelser för bal (klicka för större bild)

Har varit trött hela dagen. Men ska försöka lägga mig tidigt och hoppas på piggare ögon imorgon! Fick förresten mitt brev från kommunen om mitt sommarjobb idag. Väntar nu på kallelse för möte som det också ska komma brev om.
Tog ju bilder igår när Linn och hennes klasskamrater på frisörlinjen gjorde i ordning sig inför balen. Så här kommer två bilder från det. Kommer fler bilder så småningom men har lite pluggande att bege mig till nu så de får vänta till senare :)

2010-05-25 20:03:33
Ett tillfälligt tak!

Regnat hela dagen. Mysigt med regn men bäst är det när man slipper gå ut :) Hade mitt paraply från London idag, det med Storbritanniens flagga! Men det paraplyets dagar är tyvärr över. Måste ändå tacka den som kom på paraplyet. En otroligt smart uppfinning. Ett tillfälligt tak för dagar då himlen öppnar sig.

 

Bilderna jag tog idag på Linn och Alexander ska nog komma upp så småningom! Men först ska jag njuta av att vara inne i värmen igen och sen ge mig an läxorna som börjar lägga sig på hög.


2010-05-25 09:52:28
Färdig för en heldag!

Om en timme är jag inne i stan. Fast bussen går förstås inte än. Så har 30 minuter på mig att göra något vettigt. Har plockat med kameran och matte prylarna. Matten bör jag egentligen kolla lite på eftersom jag har prov, nationella som jag missa i fredags. Sen när jag kommer till skolan ska jag ta kort när min storebrors flickvän och hennes kompisar på frisörlinjen fixar håret, eftersom det är bal ikväll! Sen vid halv fem när jag troligtvis slutar, om nationella är så långt jag räknat på, så blir det att vänta i två timmar. Sen vid halv sju ta kort på både Linn och Alexander! Så hoppas på att regnet ska ge sig till i kväll. Efter regn kommer solsken? *hoppas* :)

MGMT – Kids

2010-05-24 17:54:47
Halloj!Sitter och lyssnar på musik blandat med avsnitt från Sonny with a chance, vilket är en lite (kanske) barnslig serie men rolig ändå! Ska inte göra så mycket idag förutom att ta det lugnt och plocka i ordning i rummet. Har blivit lite av en vana att slänga runt med kläderna när man provar. Lite som på film fast de visar ju så klart inte delen då allt ska plockas upp igen. Om tre dagar har jag 600 kronor på mitt Frankrike konto :) Så mitt sparande går framåt, haha.

Passande musik:
The Rumble Strips – Girls And Boys In Love

2010-05-23 12:29:28
Mot golfbanan!

Nikon D5000 | 55 mm | ISO 200 | Photoshop CS4

Ska iväg till
golfbanan nu! Tänkte bara lägga upp en bild från igår när jag var ute. Blivit så grönt nu på sista tiden :)

2010-05-23 09:10:33
Söndag

Fotot taget av min äldrebror Alexander. Taget i Portugal för ett år sedan. Redigerad i photoshop CS4


Ska iväg till golfbanan idag och spela lite. Tycker att vädret från igår kan komma tillbaka! Och att hostan ska ge sig, vilket skulle vara trevligt :) Satt och tittade på "27 Dresses" med mamma och min lillebror igår. I slutet när personerna skulle få varann osv började min lille bror ropa "hjajsjsajaaaa" och kräla runt i fåtöljen, haha. Sen i stället för att erkänna att han tyckte filmen var bra så ville han få oss att tro att han hade räknat ut vad de skulle säga till varann och att de sen sa det. Men tror att bakom allt "tufft" snack finns en charmig, omtänksam och romantisk kille ;)

2010-05-21 17:52:23
I've been telling old stories and singing old songs…

D5000 | 200 mm | ISO 200 | Photoshop CS4

D5000 | 55 mm | ISO 200 | Photoshop CS4


Även om halsen
inte låter mig prata så mycket så är jag väldigt pigg. Blev inget med Stockholm nu i helgen med alla liggande hemma av olika anledningar. Så ska försöka göra något vettigt imorgon. Vill fota massa så får se om någon vill anta utmaningen! ;) Här kommer i alla fall lite bilder som jag tog idag.

Fotat med pappas objektiv som går upp till 200 mm.
Tyck till om bilderna :) ? (Klicka för större bild)

Paolo Nutini – Caledonia [live at garage Glasgow]

2010-05-21 14:29:56
Fredagens musik!

Sitter och lyssnar på Paramore - Ignorance! Gillar hennes hår ;) Fått mig att fundera över om jag ska spara ut till lite lägre. Fast samtidigt så gillar jag att ha den längden jag har nu! Men lägger upp Paramores video här så njut.


2010-05-21 10:59:24
Scchuuuk*

Så var man hemma igen efter en snabb visit till skolan för att göra nationella i matte A. Men blev i stället att bara hämta historieboken och sen ta bussen hem igen. Eftersom provet redan hållt på i en halv timme.
Vaknade upp med knappt någon röst överhuvudtaget. Inte alls så lyckat. Kan fortfarande inte prata låter mest som en väsande orm. Så ska ringla vidare ner för att göra mig en kopp te och sen se om det finns någon film man kan se för att fördriva den här fredagen.*Sjuk

2010-05-20 12:30:59
I skolan!

Sitter i skolan
och inväntar att mediekunskaps lektionen ska börja. Har prov och tycker jag pluggat bra den här gången. Så jag önskar mig lycka till och hoppas på bra provresultat helt enkelt!
Bara 12 skoldagar kvar!

2010-05-19 14:44:11
Tredje dagen framför datorn…


Nikon D5000 | 105 mm | 1EV under 200 | Photoshop CS4

Sov länge idag till tolv ungefär. Sen har jag mest tittat på tv och sittit vid datorn. Ska ta mig något att äta snart och in i duschen sen. Satt och kolla runt lite i photoshop förut. Raderat bilder men gav den här bilden en chans riktigt fin eller hur? Klicka på bilden!

Arctic Monkeys – Crying Lightning2010-05-18 21:03:56
And we build up castles in the sky and in the sand

Nikon D5000 | 35 mm | ISO 200 | Photoshop CS4

Var ute och
tog lite kort förut! Sitter nu och lyssnar på Sky and sand - Paul Kalkbrenner. En riktigt bra låt! Länk till låten på Spotify finns här nedanför. För större bild klicka på den :)

and we build up castles
in the sky and in the sand
design our own world
ain't nobody understand
I found myself alive
in the palm of your hand
as long as we are flyin'
All this world ain't got no end
Paul Kalkbrenner – Sky And Sand (Radio Edit)