2010-07-26 12:43:04
Hemma igen!


Klicka på bilderna så blir de större ;)

Kom hem i lördag efter en solig vecka i Skåne/Danmark. Solat, badat, shoppat och haft det skönt. Tyvärr har dock inte min förkylning gett sig sen sommarjobbet för flera veckor sen så ätit tabletter för mitt hostande. Men det har dock inte stoppat mig från något speciellt!
Söndag: Åkte halva vägen till Skåne och övernatta efter Jönköping.
Måndag: Fortsatte resan mot Skåne. Hamnade i Trelleborg och tältade på en camping utanför Trelleborg. Blev bad och lunch på Trelleborgs golfklubb.
Tisdag: Först bad och sola sen till golfbanan igen och spela 18 hål.
Onsdag: In till Malmö där jag hittade ett par byxor för 75 kronor! Sen tog vi oss över till Danmark via bron!
Torsdag: In till Köpenhamn och shoppa! Köpte mig ett par solglasögon och flipflops New Yorker. Åt Pizza på italiensk resturang. Sen på kvällen åkte vi till nöjesparken Bakken. Som är Danmarks äldsta.
Fredag: Vi åkte vidare till Helsingör där jag köpte ett linne på en butik som hette Femail. Tog sen färjan över till Helsingborg och campade på en camping som hette Ugglarp och ligger längs kusten innan Falkenberg. Där blev det bad i havet på kvällen (varmt var det i vattnet också).
Lördag: Packade ihop tältet igen och åkte till Ullared. Handlade själv för ca 500 kronor. Tre bh-ar, fem linnen, nagelack, hårprodukter osv. Såg tv-teamet som filmade inför nya säsongen av Ullared försökte hålla mig undan kameran men kan hända att jag hamnade med i bakgrunden :O.

2010-07-18 17:02:27
Farvel Örebro!


Nu bär det av mot Malmö :) Kommer inte åt någon dator under veckan men är det tältsemester man ska på så är det! Hemma igen den
25 juli, om det inte blir några ändringar!

2010-07-18 14:42:13
Lite musik till Mobilen. Eller inte.


Nu när man
reser iväg för att vara borta i en vecka hade det varit trevligt med Spotify i mobilen. Har lyssnat på så många olika band som man bland annat hittat genom Spotify. Här är några…

Johnossi, Shout out louds, The Bravery, The Submarines, OK Go, Band of Horses, Caesars, Wolfmother, Razorlight,
Kate Nash, Bright Eyes, Glasvegas, Kaiser Chiefs, Bishop Allen, We are scientists, Jamie T

2010-07-17 18:06:34
I got all the skills


Tre härliga låtar från filmen Eclipse (The Twilight saga). Den sista låten spelas när Jasper lär ut sina skills, haha. Super skön låt! Har ni någon favoritsekvens i någon film men härligt soundtrack? Tell me!

2010-07-16 18:12:09
Naturens "husdjur"

Nikon D5000 | 105 mm | ISO 200 | Photoshop CS5 | KLICKA PÅ BILDEN

Leta reda på en bild jag tog förra veckan ute vid Naturens hus. Fanns fyra eller fem and-ungar där som inte var det minsta skygga så jag la mig i gruset och utnyttjade situationen. Så fick lite söta bilder bland annat den här, här ovan. :) Men nu ska jag njuta av sommarkväll!

2010-07-16 13:05:07
Hot love pumpin' in my veins


Gjord i photoshop CS5

Åker till Malmö på söndag och Danmark på onsdag. Pappa har gjort upp en liten reseplan som innehåller golf, Malmö, slott, tivoli i Köpenhamn och bad bland annat. Resan avslutas sen i Sverige på Ullared. Ska packa imorgon och lägga över lite mer pengar på kortet från mitt "Frankrike" sparkonto. Får ju inte lönen förren på fredag om en vecka så får låna lite istället från mig själv. Men ska njuta av solen nu och lyssna på musik i mina Sony högtalare! Har lagt över hela Eclipse soundtrack till mobilen :)

2010-07-15 16:34:47
Photoshopat

Provat mig fram i Adobes nya: Photoshop CS5...

...And I like it ;) Får se om jag kanske ska lägga lite pengar på programmet. Men har inte bestämt mig klart än kanske kan få pappa lite intresserad också. Han var ju på väg att köpa ett i början av sommaren!2010-07-14 21:21:11
The Bravery - Ours

Bild från idag
(Klicka på den)

Blir att titta på en film ikväll tror jag. Ska också leta runt lite på internet över intressanta saker att göra i Köpenhamn. Har tivolit planerat men ska se om det finns något mer man inte bör missa. Några ideér?

Förresten Eclipse var riktigt bra :D Älskar verkligen musiken i filmen! Så om man inte sett filmen uppmärksamma musiken!


2010-07-14 16:53:12
Poolen

Där jag flyter runt under dessa heta dagar ;)


2010-07-14 14:51:48
Sommar i Stadsparken

Tänkte lägga upp lite bilder från när jag och Kristin var i Stadsparken. Hade nästan glömt bort de bilderna. Ska förövrigt tala om att jag ska till Danmark på lördag :D Blir att sola, bada, gå på Köpenhams tivoli och njuta av sommar! Åker dit med mamma, pappa och Oscar. Blir att besöka Malmö för första gången också! Så bloggen kommer dock bli lidande, men bara sisådär en vecka. Men ska ner och mätta magen nu. Ska nog med mamma sen och köpa färg till köket som vi målar om och sen bär det nog av till golfbanan!


2010-07-13 18:48:41
Medans det regnar utanför…

Äntligen regnar det ordentligt utanför! Har åskat och blixtrat regält också för den delen. Skönt att få lite svalka i den här värmen. Lägger upp lite bilder från jobbveckorna! Skulle gjort det lite tidigare var det tänkt men inte blivit av. Saknar fortfarande mitt Photoshop och det verkar inte vilja fungera igen. Så jag säger adjö och letar vidare efter en ny vänskap med något annat photoshop. För det pirrar i fingrarna av hur mycket jag vill sitta och göra saker med bilderna jag tagit under de senaste tre veckorna! ;)

 


2010-07-12 16:04:47
Bio

Ska på bio
i kväll med Kajsa. Tagit oss två veckor ungefär att spika en dag då vi båda kan, och är fullt medvetna om att vi kan! Medan kajsa sitter och dreglar efter Jacob, haha. Njuter jag av Edward! Bra fördelning helt klart!

2010-07-11 22:22:01
Lite kort om det mesta

Nya grepp på golfklubborna ;)

Ska snart ta och lägga mig. Men tänkte att nu, när man har sommarlov och tid kanske ska skriva några rader! Sista dagen på jobbet var det igår. Vi hade gjort en tipspromenad jag, Maria och Sara. Hur lyckad den blev får man ju avgöra lite själv. Hur som helst vann min pappa och Olle, Marias kompis. Det var totalt 6 deltagare och 5 stycken svarstalonger som lämnades in. Häftigt väll! Haha. Annars var hela kvällen bra. Var iväg till Oset på fest sen. Där man träffa en hel hög men trevliga människor! Nya facebook-vänner haha ;) Sen när jag kom mig hem idag efter att sovit hos Kristin fick jag se att mina klubbor var klara. Hade nämligen lämnat in dem för att byta grepp! Så nu måste man ut och spela snart!

2010-07-10 10:52:24
Sista dagen i dag!

Bild från Lindesberg igår!

Sista dagen på sommarjobbet idag! Ska åka om 30 min ska först se om jag kan stoppa i mig något att äta lite snabbt först. Sen blir jag borta hela resten av dagen. Kommer nog hem vid elva beroende på när vi slutar och när bussen kommer. Hoppas att många kommer förbi i alla fall!

Drömsommarjobbets gratisfestival idag!
Stadsparken, Örebro
17.00-21.00

2010-07-09 23:31:46
GHaaarg!

Riktigt fin bild på Kajsa. Hon förlåter mig nog! ^^ Men det är just den där känslan jag känner för att photoshop inte fungerar längre...

Sista dagen på
sommarjobbet imorgon! Då vi har våran gratisfestival. Och så klart har mitt photoshop lagt av helt och jag har inget att redigera i överhuvudtaget. Så alla bilder som skulle upp på Facebook idag har jag inte kunnat lägga in eftersom de är förstora. Lägger in en charmig bild på Kajsa, haha, från idag när vi var i Lindesberg! Nu ska jag släcka lampan och ta mig till sängs. Blir att invänta bättre tider. Kan inte klara mig utan photoshop helt enkelt!