2010-08-31 21:22:13
We would watch the sun coming up easy

Mobilbild: Tagen denna morgon när jag var påväg till bussen! Får en att undra vad mer man går miste om på morgonen. Lite dålig redigering som blivit gjord i mobilens redigerings program.

Tisdag idag, andra dagen i veckan och datumet den 31 augusti. Imorgon är det officiellt höst, 1 september. Gjorde mat nyss till familjen, kryddstark korvstroganoff med spagetti vilket alltid går hem. I skolan idag hade jag min första foto A kurs. Fått i uppgift att ta stadsporträtt med analoga kameror, alltså såna med film som måste framkallas osv. Ska ta mina bilder på fredag med Kristin, Ellen & Klara som fotomodeller. Ska komma på ett roligt "tema" utöver det vi fått. Alltså hur till exempel kläder och känslor ska se ut. Så om någon själ där ute har någon idée så tell me!

 

Glömde skriva att portföljen kom idag! Nästan i alla fall får den imorgon när pappa kommer hem, eftersom jag inte kan ta ut den då den ligger i hans namn, men Shit va snabb posten ibland kan vara!


2010-08-30 21:00:01
She weren’t that pretty, You ain’t too smart.

Gröpt i stora garderoben nu flera gånger. Den här gången hittade jag pappas gamla jeans jacka.

Haft franska idag
för första gången på över ett år! Känns kul att börja igen, gäller bara att plugga rejält och inte skjuta upp det som jag alltid gör. Dock stör jag mig fortfarande på hur dåligt rektorn sköte det i ettan när jag började och trodde helt klart att jag skulle få ha språk. Blev på sätt och vis påmind nu när det går 94:or i samma franskgrupp. Men inget att göra åt nu så får ta och släppa det. Inrikta mig på att komma utomlands till praktiken i vår istället. :)

Ska ta och lägga mig först göra något jag aldrig gör… plocka ihop skolväskan! Förresten i veckan kommer min portfölj jag vann på tradera efter intensiv budgivning!

2010-08-29 14:15:19
Arctic Monkeys

Inte så fint väder och regnar i mellan åt idag, sen kommer solen fram ett tag en vanlig söndag helt enkelt. Så blev att stanna inne och hitta på något roligt. Så blev den här bilden bland annat... Redigerad i photoshop CS5

Sitter och lyssnarArctic Monkeys ;). Sen tittar jag in på Tradera stup i kvarten, har nämligen lagt bud på en portfölj och budgivningen tar slut snart om ca 3 h så det gäller att ingen bjuder över mig för då är den förlorad! Sen imorgon, måndag ska jag ha min första språklektion på gymnasiumet så Karro here I come! ;D


2010-08-28 15:38:27
Älskar ögon

En bild jag tog för ett tag sen. Bilden är tagen mot en vit dörr för att få bakgrunden vit och sen med bländare på 6.3 ;)


Har en fascination med ögon, och gillar den här bilden skarp då ögonen verkligen står i fokus! Har inte lyckats så bra att få fokus just på ögonen förut när jag tagit självporträtt. Men efter att jag skaffade mig en fjärrkontrollutlösare, i våras så har det löst sig med det besväret! Nu jag kan både fokusera och trycka av när jag står framför kameran.

2010-08-27 20:09:16
Nu vare klippt!

Halsbandet köpte jag i dag på "I am" för 40 kronor! Linnet köpte jag i Danmark jackan är mammas / eller var ;), Klicka på bilden!

Klippte mig idag! Nu är det kortare därbak och längre fram syns på bilden här ovanför! Sen så är luggen tillbaka vilket är otroligt skönt, jag och min lugg har ett speciellt kärleksförhållande som inte går att bryta, haha. Var på stan efter skolan med Emma och Adam åt Daimtårta med glass på La baugette. På väg mot H&M hittade vi Rebecca, som fantastiskt nog hade glömt bort vart hon ställde cykeln, trés bien, haha! Ska ner och duka sen blir det nog kräftor i kväll!

 


2010-08-25 19:42:27
Yes!

Åh så som magi var skivan ute! Har både stängt av datorn helt låtit den stå av stängd och skruvat i den för att få ut skivan som fastnade i för lite mer än fyra dagar sedan. Men så idag av ren magi kom den ut!!2010-08-24 13:28:19
Tillbaka från första dagen

Mobilbild: Påväg hem…

Första dagen i skolan avklarad! Åkte buss till Hovsta och gick sen sista biten hem. Ska ta och ringa frisören idag så jag kan få klippa av det mesta av håret. Jag hatar flugor!

Skolan:

+

Schemat såg riktigt bra ut

Fick tillbaka betyg från de avslutade kurserna, nöjd! MVG i två och VG i Matte. Medieproduktionens betyg har jag dock inte fått än.

-

Jag blev tilldelad ett skåp, så blir att krypa längst golvet hela 2:an


2010-08-23 21:13:54
Godkväll!

Bilden är från semestern nere i Skåne/Danmark. Tagen: Utanför Trelleborg "Dalabadet" i Skåne.

Ska ner och plocka fram Chai-te och smöra några mackor. Sen får jag se om det blir tv eller fortsätta titta på Gossip Girl. Har tittat på säsong 1-2 och ska börja med 3:e nu. Tidsfördriv i väntan på att säsong 4 ska börja.

Drömde att jag, pappa, Alex & Oscar var i London, där vi skulle träffa Milva*. När vi först såg henne hade hon en svart labrador valp med tre huvuden i koppel. Det hela fick mig att längta tillbaka till London när jag sen vaknade, mystiskt vad en del drömmar vill säga en.


* Milva, Tysk, bodde hos oss ett år efter att min bror Alex varit i Skottland tre veckor, via språkreseföretaget STS.

2010-08-23 20:04:29
It's about time, you're back in my life...

Bild från ibörjan av sommaren. Redigeringen är gjord i Macbooks iPhoto program.


Missade bussen
så åkte till golfbanan istället! I morgon "börjar" skolan, ska i alla fall vara där klockan nio och det hela tar ca 30 minuter tror jag. Sen blir det hem igen! Funderar om jag ska ta med kameran eller inte. Ska samla in massa korta filmklipp så skulle vara bra att ta med den. Får fundera vidare på det.

2010-08-23 13:46:19
Mot Örebro

Ska in till stan för att träffa lite folk från klassen. Men också för att hämta ut busskortet. Hoppas att bussen är försenad för det är jag nuuu!!!

Sista dagen på sommarlovet :(

Arctic Monkeys

2010-08-21 17:48:29
Solen skiner och The Hoosiers tar över högtalarna igen


Hade en plan
till en bild när jag cyklade hem från Kristin i duggregnet! Men nu skiner solen ute så den får vänta till dåligare väder helt enkelt. Bjuder på härlig musik idag The Hoosiers nya album har ju kommit ut "The illusions of safety" bara att kolla in på Spotify eller youtube! Eller varför inte här ovan :)

2010-08-16 13:59:25
Kudde nummer II


Ska ta och
göra i ordning lite mat sen hämta posten. Var uppe och sprang i morse och tog ett morgon dopp i poolen efteråt! Sen dess har jag duschat, ätit frukost och nu precis blev jag klart med kudde nummer 2! Den blev svart och med en dragkedja på. Var lite orolig att örngottet skulle bli för stor för kudden jag skulle ha i när jag var klar. Fast den blev bra ändå! Får se vad jag hittar på härnäst på väg mot mitt mål: massa kuddar på sängen!

Måste nog skaffa mig ett större sängöverkast också! Men det får vänta…

2010-08-15 19:11:35
Inspirerad av Ernst!


Sytt ett örngott
av mörkblått Manchester tyg och sytt på fin detalj till kanterna! Väldigt nöjd av resultatet. Ska sy några fler fast inte lika dana! Vet inte riktigt hur de ska se ut än, några förslag? Har tänkt att fylla hela sängen med kuddar med roliga örngott! Ska också försöka få upp en bättre bild på den här kudden. Fick lite inspiration av Ernst när jag tittade på "Sommar med Ernst" sist. Då han satt och sydde örngott! Så jag tänkte "grannen kan, då kan jag!", haha. Men nu ska jag och min kudde sätta oss och titta på ett Gossip Girl avsnitt. Ska bara ladda mobilen som jag skulle gjort för länge sedan först.

2010-08-15 16:04:15
Söndag

Nikon D5000 | Photoshop CS5
| Så som bilden ska se ut ;)

Torkat golvet, dammat, tvättat
fönstret och nu är jag klart. Skrev ut en bild till min svarta ram som jag fick när jag fyllde år av Linn & Alex. Dock är färgerna slut i skrivaren, igen. Men tänkte att skriver jag ut en svartvit borde det väll fungera. Bilden skiftar nu i lila men det får duga tills vidare. Ska plocka ihop en mapp med bilder jag ska skicka för att skriva ut. Ska köpa två nya ramar och sen ska jag ha till att utöka innehållet i mitt fotoalbum!

2010-08-14 13:22:53
13.21


Bild från London i höstas! Sitter för tillfället och lyssnar på musik i väntan på att något ska hända.


Cradle me
I'll cradle you
I'll win your heart
with a woop-a-woo
pulling shapes just for your eyes
so with toothpaste kisses and lines
I'll be yours and you'll be


Angus, Thongs and Perfect Snogging (OST) – Angus, Thongs and Perfect Snogging