2009-12-27 18:08:41
LINUS

NIKON D5000, Linus

Idag åkte mormor och morfar hem och jag sov till tjugo i elva. Har segat mig runt hela dagen.
Igår var vi och spelade bowling sen kom två av mina kusiner och min ena farbror på besök. Vi spelade Vilda gester och Buzz.  Kul vare! Massa kakor och bullar till fika. När de åkt hem blev det lite Heroes avsnitt innan man tog ner storbildskärmen för lite film. Som blev The Duchess, filmen jag fick i julklapp. Älskar kostymfilmer helt enkelt!

Tog lite bilder på Linus idag också innan han begav sig hem med mormor och morfar i bilen. Han är mycket roligare att ta bilder på en våran katt som tror att man håller i något som är till för att klia sig på (?). Blev att ändra lite färg och fixa i CS4 men bra blev de. Så ni får stå ut med att det kommit ännu en bild på den lilla tibben!**Tibben = Tibetansk spaniel (alltså Linus ras)

2009-12-25 16:58:35
JULDAGEN

NIKON D5000, Linus

Ja, nu är julen snart över och alla har fått sig en rejäl
dos av jul glädje. Allt började med att man hittade en intressant tidning som sen visade sig vara en julklapp som inte "tomten" inte hunnit slå in *hehe*. Sen blev det att hjälpa till med maten eller rättare sagt efterrätten för mig. Efter Kalle Anka blev det att gå upp till granen som i år fick sin plats på övervåningen.

Fick många fina julklappar som en mus (eller två) till datorn, två sockor och ett par tofflor. Så frysa behöver jag inte längre! Sen så fick jag mig en kamera!! NIKON D5000 ! Gissa om jag vart glad! Plus en blixt till den. Så Linus mormor och morfars hund fick ställa upp som fotomodell. Men efter några skinkbitar kan man inte säga att han klagade precis!

2009-12-22 13:29:34
OHYRA

Fortfarande sjuk, fortfarande förkyld. Ända som smugit sig iväg är nog halsplågan. Nu är det slemmigt om jag nu får uttrycka mig så ärligt jag kan. Snart varit sjuk i en vecka och vinter vädret kan ju inte bli bättre! För tillfället snöar det, allt är vitt och riktigt fint som under en riktig vinter helt enkelt. Perfekt när man vill ta fina vinter bilder. Ska nu fajtas vidare med ohyran...

2009-12-18 17:13:11
VILKEN?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Efter en kväll med dans kyla och roligheter igår
blev natten hemsk. Halsont och frös! Resulterade i att jag tillslut låg med strumpbyxor, benvärmare, shorts, t-shirt, tjocktröja, filt, täcke, sängöverkast och jacka! Jackan hade jag som täcke med de andra. Somnade tillslut men bara för en stund sen blev det upp och rota efter halstabletter.
Sov lite i perioder sen vid tolv blev det frukost. Men känner att jag inte kan tycka synd om mig allt för länge så blir att göra lite saker nu på kvällen!

Satt med photoshop ett tag, ladda ner lite brushes från deviantart! Sjukt bra sida och de som har bilder där är otroligt duktiga på det de gör! Hur som helst efter lite påhitt så blev det i alla fall någon form av bild som blev väldigt kulig och inte helt som jag tänkt i början men jag gillar den! Men jag gjorde en till sen men kan inte bestämma vad som är snyggast så glad om jag får några åsikter:)

2009-12-17 11:31:52
VINTER

NIKON D80


Blev att man gick ut och tog lite bilder nu när vintern och snön äntligen kommit! Hoppas nu bara att den vill hålla i sig under jul också. Blev lite tråkigt förra julen när det knappt låg någon snö på backen, eller var det för två årsen? Hur som helst hoppas jag att den stannar kvar! Har tänkt att jag denna vinter ska lyckas ta lite mer bilder än vad jag brukar. Tycker det är svårt att få den där bra känslan i bilden under just vintern eftersom allt är så vitt och på så sätt reflekterar tillbaka så mycket ljus.

Skrev en lista igår om vad jag skulle ta mig ann idag innan "skolan" (ja för mig är det bara kyrkan en timme knappt och sen jullov!). Vissa saker är ganska självklara men de gör listan längre. Jag menar, visst är det kul att kryssa av saker?! Men hur som helst så har jag lite kvar på listan att göra så bör fixa det innan bussen går!

Förresten när jag ändå sitter här kan jag meddela att jag blivit pank på att handla på mammas pengar och min brors bankkort. Så min fina planering om julklappar och allt ja den sprack. Hur som helst köpte jag igår en klänning, väska, bolero, bh och ett halsband för festen i kväll! Gick på över 1000 kronor typ och ja jag har inte köpt alla julklappar! Men dags att vika ner datorn och börja bocka av min lista!


2009-12-15 22:45:27
Oj.Så nu har man gett sig på pennan igen och helt plötsligt är klockan redan fem över halv elva!. Blev ansikte denna gång men erkänner att jag fuskat lite genom att kopiera öga och lite för att det är svårt att rita perfekt! Om man nu ska det?
Ska försöka att bättra mig med tiden när man ska sova och lite sånt. Vaknade i alla fall idag som alla andra dagar förutom en sak. Luktade te över hela rummet. Sökte mig till garderoben där jag fann min julklapp jag köpte förra veckan sönderbiten och halvt uppäten. Sur blev man! När man inte för så länge sen tagit reda på en mus och så finns det fler. Nej inte kul alls.

Köpte biljetter till festen på torsdag idag och imorgon bär det av till Marieberg på jakt efter klänningen jag vill ha eftersom den inte fanns i stan. En snygg svart klänning från Gina med spets. Sura är då att när jag skulle titta på den igen på internet när jag kom hem så funkade inte sidan. Är det inte typiskt? Nä nu är det bäst jag går och lägger mig så jag kommer upp imorgon!

2009-12-11 19:14:05
RITA

Provat att rita lite med ritplattan, som man faktiskt äger, idag. Försökte en annan gång, men svårt är det. Efter ett par timmars ritande här framför datorn har jag lyckats åstadkomma det här. Undviker för tillfället att måla ögon och ja, hela ansiktet eftersom det inte vill sig helt enkelt. Annars tycker jag det är helt okej för att vara andra gången.

Dagsen plus idag var då en glad, en aningen snygg, jobbande kille som klarar av att vara positiv i denna juletid utan vare sig snö eller sol.

 


2009-12-09 22:42:37
JAAAAAAAAA!

JA, YES, OUI. Tre säsonger och allt är som det ska i Greek! Kanske inte så många som förstår men det är som sagt en av de serier jag följer. Har inte tittat på länge men så blev det lite idag och ja allt blev perfekt. Vill inte avslöja egentligen om någon där ute följer men Cappie och Casey kommer nog väldigt troligtvis att bli tillsammans igen efter denna kyss som äntligen blev av! Ser fram emot nya avsnitt framöver och säger med det god natt och sweet dreams!

2009-12-08 21:31:43
SNART...

Nikon D80, Linus

Nu är man inne på näst sista veckan i skolan innan jullovet. Har haft graf nu och på måndag bär det av till foto då vi ska ta bild till våran presentation av oss själva. Kul, kul!

Var då hemma hos mormor och morfar i helgen. Busade med Linus som hade opererat sig, stackarn. Kändes som jullov där ett tag men sen kom man hem och "allvaret" började. Är förtillfället ute efter julklappar och foto idéer så säg till om ni vet något eller så. Ska nu ner och hämta pepparkaka sen blir det duschen innan sängen.


"I'll make you happy, baby
Just wait and see
For every kiss you give me
I'll give you three
Oh, since the day I saw you
I have been waiting for you
You know I will adore you
Till eternity
So come on and please
" - Lyssna till Glasvegas version av denna låt ->Be my baby